Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Illustration, Art, Fictional character, Comics, Fiction, Mythology, Graphic design, Games,
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Zes van Pentakels

Hoi lieve Ram. Je trekt deze week de jackpot! De Heer van Succes. De Pentakels 6. En succes dat heb je. Alles loopt van een leien dakje. Je bent zeker van je zaak en jouw zelfvertrouwen is skyhigh. Niemand kan je nog omver blazen. Jij staat stevig met beide benen op de Hollandse klei. Voor alle investeringen in jezelf mag je nu de zoete beloning opeisen. En eerlijk gezegd: Je doet het niet voor minder, lieve vurige Ram. Blaas de party ballonnen maar vast op, nodig je BFF’s uit en zet de champagne koud. Jij mag jouw succes uitzinnig vieren.

Prophet, History, Illustration, Middle ages, Art,
Tarot Stap voor Stap

Stier: Acht van Staven

Hoi lieve Stier. Surprise, surprise! Jij trekt deze vierde week van maart Staven 8. Je voelt het al, er hangt van alles in de lucht. Dat belooft wat! Er zijn allerlei dingen gaande die invloed hebben op jouw leven. Het langverwachte mind blowing nieuws zal niet meer lang op zich laten wachten: En dat zal een boodschap naar je hart zijn, want jij als levensgenieter houdt wel van verrassingen, lieve Stier. Waar verheug je je op? Die zalige vakantie of die liefdespijlen die jouw hart raken? Welke rode loper leg jij voor jezelf uit?

Line, Parallel,
Tarot Stap voor Stap

Tweelingen: De Hogepriesteres

Hoi lieve Tweeling. Ik zeg: halleluja. De Hogepriesteres zit voor je klaar op haar prachtige troon. Vandaar regeert ze over jouw intuïtieve vermogens. Je mag deze week door alles en iedereen heen kijken en je wijsheid delen met een ander. Je ziet, voelt en weet alles. Niets is wat het lijkt. Toon je de ware filosoof die jij van huis uit bent lieve tweeling. Zoek de stilte op en je krijgt jouw antwoorden op een presenteerblaadje. Vertrouw op jouw onfeilbare intuïtie, lieve Tweelingen, het is je meest betrouwbare vriend! BFF’s for ever!

Art, Glass,
Tarot Stap voor Stap

Kreeft: Drie van Staven

Hoi lieve Kreeft. Staven 3! Je bent de week een echte paradijsvogel! Poets je prachtige veren maar vast op, want jij gaat shinen. Voor jou regent het zonnestralen. Jij wordt beschermd, zoals jij dat zo graag wilt, lieve Kreeft. Misschien moet je nog even geduld hebben, maar dan verdwijnen alle problemen.. Na een lange en moeizame vlucht is het nu tijd een mooie boom op te zoeken en op de hoogste tak, met het oogverblindende uitzicht, uit te rusten. Je hebt er alles voor gedaan. Ik zeg: ga zalig genieten van je prachtige toekomst. Je hebt het dubbel en dwars verdiend!

Musical instrument, Folk instrument, Indian musical instruments,
Tarot Stap voor Stap

Leeuw: Schildknaap van Zwaarden

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt de Zwaarden Schildknaap. Heb je een conflict met je vriendje of je zus? Hoe sta je er in? Sta ik open voor kritiek? Is je houding vijandig of toon je ook begrip voor de ander? Durf jij je ook eigen fouten onder ogen te zien? Je krijgt deze week de mogelijkheid zaken op te lossen. Je verandert normaal je mening nooit, lieve Leeuw, maar zet voor nu je ego even in de hoek en plan het klaar-de-lucht-etentje. Jij bepaalt zelf jouw uitkomst. En jij weet het ook: Na regen komt altijd zonneschijn!

Cartoon, Fictional character, Fiction, Illustration, Art,
Tarot Stap voor Stap

Maagd: Acht van Pentakels

Hoi lieve Maagd. Je trekt Pentakels 8. Gooi alle remmen los en plat van de berg af! Acht is het getal van de snelheid en meesterschap. Je krijgt een boodschap waardoor zaken in een stroomversnelling komen. Maak zaken nu af waar je kunt: Schilder dat prachtige schilderij af waar je al zo lang mee bezig bent of maak nu eindelijk de afspraak voor je auto met de garage om dat geluid te onderzoeken. Maar start geen nieuwe dingen. Dit kun jij, Maagd met je nuchtere, slimme en redelijke instelling!

Cartoon, Fiction, Comics, Fictional character, Illustration,
Tarot Stap voor Stap

Weegschaal: Negen van Zwaarden

Hoi lieve weegschaal. Je trekt Zwaarden 9. Yes, een bemoedigende kaart die je een hart onder de riem steekt. De tijd van alleen zijn is voorbij, dat is echt niet jouw ding hè, lieve Weegschaal? Er schijnt eindelijk licht is aan het eind van de tunnel. Deze week gaat Cupido eindelijk voor jou aan het werk. Prins Charming staat al vol ongeduld met een grote bos rode rozen aan het eind van de tunnel op je te wachten. Zoek je mooiste feestjurk uit, .gooi je haar los en zet je mooiste gezicht op. Geniet van de liefde!

Black-and-white, Illustration, Poster, Art, Pattern, Style,
Tarot Stap voor Stap

Schorpioen: De Zegewagen

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt de zegenwagen en dat betekent succes voor jou, maar daar moet je wel wat voor doen. Belangrijk is dat je hoofd en hart op een lijn houdt. Als je de balans weet te bewaren, zal het leven je belonen. Als je, echter, een beslissing neemt met teveel emotie of alleen maar met je koppie naar je uitdagingen kijkt, dan verlies je het evenwicht en je raadt het al … ook het succes. Dus let goed op jezelf deze week en zorg voor een diep evenwicht. Dat kun jij, sterke en gevoelige schorpioen!

Stained glass, Glass, Art, Window, Illustration, Fictional character, Religious item,
Tarot Stap voor Stap

Boogschutter: Twee van Pentakels

Hoi lieve Boogschutter. Jij trekt Pentakels 2: Ik zeg: Move on! Deze kaart wil je laten zien dat alles in beweging is. ‘Het leven is als fietsen, om in balans te blijven moet je blijven bewegen’, zei de wijze Albert Einstein eerder al. Deze week krijg je de kracht om grootse zaken te bereiken. Je wildste dromen kunnen werkelijkheid worden als jij ervoor gaat en in beweging blijft. Jij met je open mind kunt dat, lieve Boogschutter. Kies voor jezelf en neem je leven in eigen handen. En vergeet niet intens te genieten van het resultaat!

Cartoon, Fictional character, Illustration,
Tarot Stap voor Stap

Steenbok: De Zon

Hoi lieve Steenbok. Ik zeg: halleluja. Je bent gezegend. Jij trekt deze week een magische kaart, De Zon. Jij bent als Steenbok uiterst gedisciplineerd, verantwoordelijk en betrouwbaar en dat betaalt zich nu uit. Je bent daar waar je moet zijn. Er is voorspoed op alles wat je doet. Je hebt alles bereikt wat er te bereiken valt. Je mag zo ontzettend trots zijn op jezelf. Is hij de juiste partner? Zal ik mijn baan opzeggen? Deze kaart zegt volmondig ja, ja ik wil. Er rust zegening op elke onderneming die je runt. Kan het nog mooier? Vier het leven!

Cartoon, Art, Illustration, Organism, Painting, Visual arts, Fictional character, Fiction,
Tarot Stap voor Stap

Waterman: De Dwaas

Hoi lieve waterman. Jij trekt de Dwaas. Dat betekent echt niet dat je dom en onwetend bent, integendeel. Je gaat onbevangen aan een heel nieuw avontuur beginnen. Dat past uitstekend bij jou, Waterman. Jij bent fantasierijk en wijs. Plezier hebben is voor jou essentieel. Je bent klaar om je oude leventje helemaal opnieuw in te richten. En dat kan op allerlei verschillende vlakken, denk aan een relatie, werk, liefde of zelfs verhuizen. En een “die hard” Dwaas kan alles ook nog eens tegelijk veranderen. Wat je ook gaat doen: heel veel plezier met je nieuwe leven!

Cartoon, Poster, Vintage advertisement, Illustration, Fictional character, Clip art, Coloring book, Art,
Tarot Stap voor Stap

Vissen: Twee van Zwaarden

Hoi lieve vissen. Je trekt De zwaarden 2. De kaart van mentale twijfel. Je zit met je lichaam van het water afgedraaid, eigenlijk een bijzondere positie voor een vis. Kiezen uit twee zaken is een brandend dilemma. Zorg dat je iets meer afstand neemt. Er bestaat een kans dat je het probleem beter kunt bekijken en wellicht een derde mogelijkheid vindt om uit te kiezen. Je kijkt nu alleen vanuit een zorgelijk perspectief. Trek je blinddoek af, je zult versteld staan hoe betoverend de wereld is! En eigenlijk weet je dat allang, lieve Vis!

Cartoon, Fictional character, Poster, Illustration,
Tarot Stap voor Stap

Mabel van den Dungen (55) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie