High School Musical-sterren die dansen op 'We're all in this together' is de oppepper die je nu nodig hebt

Gabriella en Sharpay zijn even terug

Vanessa Hudgens
John ShearerGetty Images

Wie denkt dat-ie de enige is die weer oude hobby's oppakt in deze tijden van thuisquarantaine, heeft het flink mis: ook beroemdheden vallen weer even terug in hun oude rituelen om de tijd te doden – én ons die oppepper te geven die we juist nu zo hard nodig hebben.

'We're all in this together'

Zo slingerde Ashley Tisdale deze week een video op TikTok en Instagram die we – zacht uitgedrukt – enorm kunnen waarderen. Op de video danst de High School Musical-ster op dé (in deze tijd zéér toepasselijke) hit van de film: 'We're all in this together'. "Voor wie op zoek is naar een work-out die je in quarantaine kunt doen, probeer dit", schrijft de actrice erbij. "Hopelijk fleurt het je dag op."

Dat doet het zonder twijfel, en niet alleen die van ons: de video bracht ook High School Musical-actrice Vanessa Hudgens op een idee. Ook zij haalde deze week de Gabriella weer een keer in zichzelf naar boven, en playbackte het nummer enthousiast voor de camera. Nu Zac Efron nog.

Zien: zeventien vragen aan Vanessa Hudgens

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good