Zien: Frenna & 777 Band rocken de FunX Lockdown Session met nieuwe nummers

Als jij niet naar het concert kan, komt het concert naar jou

Frenna
Frenna

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 23 maart 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

De periode waar we nu in zitten is ronduit bizar te noemen. Er zijn de afgelopen twee weken al heel wat maatregelen getroffen om het coronavirus af te remmen, met als één van de eerste maatregelen het afzeggen van concerten en feesten. Daardoor kunnen artiesten niet meer doen wat ze het liefste doen; optreden voor hun publiek.

FunX Lockdown Session

Daar heeft radiozender FunX iets op verzonnen. De leukste urban radiozender van Nederland zorgt ervoor dat het concert naar jou toe komt in plaats van andersom. Op deze manier kun je gewoon vanuit je eigen huisje genieten van je favoriete livemuziek, zonder dat je op pad hoeft te gaan.

Frenna

De eerste Lockdown Session van FunX wordt verzorgd door niemand minder dan Frenna en zijn 777 Band. Je kent de Nederlandse rapper – die ter wereld kwam Francis Edusei – misschien als een van de leden van rapformatie SFB, waarmee hij zijn doorbraak beleefde. Nu kennen we Frenna voornamelijk van zijn eigen muziek, door zijn vele solo hits.

In de Lockdown Session van FunX speelt hij This Your Song, wat afkomstig is van zijn gloednieuwe album '‘t album onderweg naar ‘Het Album’. Verder zingt hij en Verleden Tijd in reggae stijl. Dit nummer heeft hij in 2018 uitgebracht met Lil Kleine en het is een remake van Onderweg, de klassieke nummer 1-hit uit 2000 van de Nederlandse groep Abel. Frenna eindigt zijn Lockdown Session met het nummer One Love en bedankt zijn band voor het spelen en de mensen thuis voor het luisteren en kijken naar zijn mini-concert: "Be safe, be kind". We zouden wel graag willen dat de drummers zich aan de anderhalve meter-regel zouden houden.

Zien: Frenna & 777 Band - FunX Lockdown Session

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good