Glamour’s boekenclub: 3x dé boeken van dit moment

Deze boeken moet je echt gelezen hebben

Glamour's Boekenclub
Glamour NL

De hele Zeven zussen-serie al twee keer op repeat uitgelezen en opzoek naar verhalen om je zorgen helemaal te vergeten? Iedere maand brengen talloze schrijvers hun grappige, spannende en romantische gedachtespinsels uit. Tijd voor een nieuwe lading boeken waarmee jij deze spannende dagen zeker doorkomt.

Artikel gaat verder onder de video.

Last van wanderlust tijdens quarantaine? Experts geven deze tip!

Labyrint – de verhalen - Esther Verhoef

Spanning, snode plannetjes, seks, wraak en moord. Thrillseekers dit is er een voor jullie. In Labyrint – de verhalen, van Nederlands succesvolste thrillerschrijfster Esther Verhoef, komt het allemaal aan bod. Verhoef bundelde een aantal van haar korte verhalen voor het boek en schreef ook drie nieuwe ijzingwekkende verhalen. Het resultaat: dertien ontzettend spannende verhalen die je door de verslavende schrijfstijl van de schrijfster niet weg kunt leggen. Labyrint de verhalen brengt je naar het puntje van je stoel, verhoogt je hartslag en laat je meerdere malen totaal verrast achter.

Confettiregen - Splinter Chabot

We kennen hem als de altijd stijlvolle en enthousiast stuiterende televisiepresentator. En waarschijnlijk ook als de zoon van de al net zo energieke schrijver en dichter Bart Chabot. Zo vader zo zoon blijkt niet alleen te gelden voor het karakter, Splinter Chabot blijkt zelf ook een waar schrijftalent. De jonge schrijver bracht begin maart het boek Confettiregen uit, een ontroerend, prachtig gefictionaliseerde autobiografie. In het verhaal maken we kennis met Wobie, een enthousiaste jongen die opgroeit in een warme en veilige omgeving. Op school komt hij er al snel achter dat hij anders is dan andere kinderen. Anders dan wie hij wil zijn. Naarmate de tijd vordert begint hij iets te ontdekken dat eerste genegeerd, vervolgens gevreesd maar uiteindelijk gevierd wordt. Laat je meevoeren in de interne worstelingen van Wobie, vier zijn triomfen en laat je verrassen door de prachtige, beeldende vertelstijl van Splinter Chabot.

Gek van jou! - Jette Schröder

Liever op de bank met een fijne feelgood roman? Dan is Gek van jou! het boek voor jou. Maak kennis met hoofdpersoon Lize, die het na een vreselijke tinderdate (Lees: dronken worden en dansen in een ballenbak en dat later terugzien op social media) het helemaal gehad heeft met mannen. Vanaf nu is ze een happy single. Helaas voor Lize brengt haar tante daar verandering in als ze haar naar een tweeweekse retraite in The Mansion of Love stuurt. Hoewel Lize mannen heeft afgezworen begint er toch iets te borrelen in het liefdeshuis. Maak je maar op voor een heerlijk feelgood verhaal, doorspekt met humor, waarmee je al je zorgen vergeet. Gek van jou! laat je huilen van het lachen, zwijmelen van de liefde en genieten van de pakkende, vlotte schrijfstijl van Jette Schröder. Een verhaal voor de echte romantiekliefhebbers.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur