Glamour ging live op Instagram met Walid Benmbarek van Mocro Maffia

Welk personage had Walid eigenlijk willen spelen? En komt er een derde seizoen?

Hé jij daar, in je huisje! We weten dat het in de huidige coronacrisis moeilijk is om constant positief te blijven. Om je een handje te helpen, proberen we voor de nodige afleiding te zorgen. Iedere dag om 12:00 gaat Glamour live op Instagram met een interessante, inspirerende en toffe gast. Één van die gasten was acteur Walid Benmbarek, bekend van onder andere Mocro Maffia.

Je kent Walid Benmbarek (40) waarschijnlijk als Adil in de hitserie Mocro Maffia, en anders misschien van zijn rollen in GTST, De Luizenmoeder en Broeders. Naast zijn succesvolle acteercarrière runt hij ook nog eens zijn eigen bouwbedrijf. Wij hebben een paar dagen terug al een interview met Walid en de rest van de cast online gezet, maar tijdens onze Instagram Live-sessie heeft Glamour's hoofdredacteur Anke zijn we nog meer over hem te weten gekomen - én over de nieuwe afleveringen van Mocro Maffia.

IG Live met Walid Benmbarek

Hoe deal je met de quarantaine?
"Ik zit zelf niet helemaal in quarantaine, want naast het acteren heb ik ook mijn eigen bedrijf. Ik kan gelukkig wel doorwerken, dus dat is verder voor nu nog geen probleem. Maar kijk, voor de mensen die wel in quarantaine zitten is het wel lekker om even naar een IG Live te kijken.

Kun jij ons een tipje van de sluier geven over seizoen 2?
"Het tweede seizoen begint sowieso waar het eerste seizoen is geëindigd. Het is natuurlijk heel spannend geëindigd - de spoilers laten we even weg voor degene die nog met seizoen 1 bezig zijn - maar ik kan wel al zeggen dat mijn moeder in de serie komt. Verder kun je veel diepgang en spanning verwachten. Het wordt gekkenhuis!"

Is er een serie die jij zelf bingewatcht?
"De serie die ik straks ga bingewatchen is seizoen 4 van La Casa De Papel, die vanaf 3 april 2020 op Netflix verschijnt - maar op het moment kijk ik niks."

Hoe houd je balans tussen Mocro Maffia en je bedrijf?
"Ik doe het niet alleen. Ik heb een compagnon met wie ik het samen regel. Voor de rest is het voornamelijk zorgen dat er duidelijke afspraken zijn. We hebben een vaste groep personeel en zzp'ers die voor ons werken. Ik kan natuurlijk niet ineens zeggen; ik ga een half jaartje weg. Tenzij er iets groots en internationaals komt, dan wel."

Is er een overeenkomst tussen jou en je personage?
"Adil wordt niet gelijk boos is en blijft heel rustig, maar wanneer je het echt te bont bij hem maakt, dan moet je op een gegeven moment weggaan. Dat is de enige gelijkenis, verder is het een verschil van dag en nacht."

Welk personage had je ook wel willen spelen?
"Verschillende, bijvoorbeeld De Paus. Dat vind ik echt een toffe rol. Hij heeft verschillende lagen en is onberekenbaar, dreigend en genadeloos. Dat lijkt me ook heel tof om te spelen, maar ik ben blij met mijn rol als Adil."

Wat staat er aan series en films op je verlanglijstje?
"Ik zou heel graag in een romantische comedy willen spelen. Ik wil ook een andere kant van mezelf laten zien. In Mocro Maffia speel ik de bad guy en ik zou daarom ook eens iets anders willen doen, tenzij het echt weer een fantastische rol is."

Komt er een seizoen 3?
"Er is nog niet bekend of er een seizoen 3 komt. Dat is - net zoals seizoen 1 - afhankelijk van het succes. Vanuit daar wordt er besloten of er wel of niet een seizoen 3 komt."

Dat is duidelijk: allemaal massaal Mocro Maffia seizoen 2 kijken, dus! Dan kunnen we het derde seizoen ook verwachten.

Bekijk de video van de live-sessie met Walid hierboven. Morgen zijn we om 12:00 live op Instagram met Gwen van Poorten!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good