De leukste draagbare opladers en tips die ervoor zorgen dat je batterij minder snel leeg gaat

De leukste en origineelste powerbanks

Young woman having picture taken by multiple smartphones.
We AreGetty Images

Merk je ook dat de batterij van je telefoon door het thuiszitten sneller leeg gaat? Je gebruikt je telefoon waarschijnlijk meer dan normaal. Wanneer je niks te doen hebt en 'even' op TikTok of Instagram gaat kijken ben je zo weer een uur verder en heeft je batterij zich inmiddels gehalveerd. Maar wat kun je hier nu eigenlijk aan doen? Wij hebben tips voor je!

Draagbare opladers

Draagbare opladers zijn op dit moment waarschijnlijk je beste vriend. Er zijn op dit moment veel mensen die vanuit huis werken en daar ook hun eigen telefoon voor nodig hebben. Je kunt 'm dan niet altijd aan de oplader leggen bij het stopcontact, omdat je dan misschien wel iets belangrijks mist. Daarom is het - ook voor thuis - handig om altijd een draagbare oplader bij je te hebben.

Wanneer je op zoek gaat naar een draagbare oplader heb je keuze uit honderden - misschien wel duizenden - verschillende varianten. Maar welke moet je kiezen? Het leukste is natuurlijk wel dat wanneer je er een gaat kopen, deze ook een leuk design heeft. Hé, het oog wil ook wat. We zochten daarom de allerleukste uit en zetten ze op een rij.


Tips om je batterij zo lang mogelijk mee te laten gaan

Ook al heb je een powerbank, het is altijd fijn om een aantal tips te hebben die er ook voor kunnen zorgen dat je batterij het langer vol houdt. Want hé, een powerbank moet ook opgeladen worden. Daarom even een aantal tips die je - naast een powerbank - de komende tijd misschien wel kunnen helpen.

Spaarstand inschakelen

Deze functie zit zowel op telefoons met Android als op een iPhone. Wanneer de spaarstand is ingeschakeld zullen achtergrondtaken minder vaak - of helemaal niet - uitgevoerd worden. Hiermee kun je een hoop batterij besparen.

Applimieten (tijdslimiet voor apps)

Wil je je schermtijd verminderen? Als je een iPhone hebt kun je applimieten inschakelen. Je kunt per app een tijdsduur instellen die ervoor zorgt dat wanneer je tijd voorbij is je de app niet meer kunt openen. Schrik niet, je kunt er altijd stiekem nog wat extra tijd bij doen. Om dit in te stellen ga je naar Instellingen -> Schermtijd -> Applimieten -> Voeg limiet.

Apps verwijderen

Ga eens alle apps na die je op je telefoon hebt staan. Je komt dan vast wel een app tegen die je bent vergeten. Staan er apps tussen die je eigenlijk (bijna) nooit gebruikt? Verwijder ze dan. Zelfs wanneer je een app niet of nauwelijks gebruikt, kan het er evengoed voor zorgen dat je batterij sneller leeg gaat.

Helderheid verlagen

Misschien wel een van de makkelijkste tips; zet je helderheid lager. De helderheid van je scherm slurpt batterij op. Dus als je je batterij graag wil besparen, is het handig om je helderheid zo laag mogelijk te zetten.

Meldingen uitschakelen

Schakel de meldingen van je apps uit. Als deze uit staan gaat het je ook weer meer energie besparen omdat het scherm van je telefoon niet meer elke keer verlicht wanneer er een bericht binnen komt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good