Glamour's daghoroscoop: maandag 30 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Jij wil het tempo graag hoog houden, maar dat lukt slechts voor een deel. Soms moet je je neerleggen bij de situatie en naar slimme oplossingen zoeken. Dat werkt.

STIER
21 april-20 mei

Geldzaken en je financiële situatie zijn op dit moment extra belangrijk voor je. Je kunt nu vast een aantal zaken regelen, dan ben je er maar van af.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De chaos op je werk verdwijnt niet door hard aan de slag te gaan. Juist nu is het belangrijk om op details te letten en sommige dingen beter te controleren en te organiseren.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je bent een beetje té druk. Vooral in je hoofd. Heel begrijpelijk, nu alles op z’n kop staat, maar laat je niet te veel van je stuk brengen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Bundel je krachten met die van anderen; samen komen jullie tot goed ideeën die het iedereen makkelijker maakt. Ongewone situaties vragen om ongewone maatregelen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Pas op dat je je vandaag niet op de verkeerde personen afreageert. Natuurlijk mag je best iets vinden (en zeggen) van storend gedrag, maar blaas het niet op.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Of je nu enorm aan het piekeren bent of juist je kop in het zand steekt: overdrijf niet en sla niet door. De gulden middenweg is op dit moment de beste keus.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Dat er een groot verschil is tussen waan en waarheid, wordt vandaag weer eens duidelijk. Sluit je af voor de roddels en praatjes die de ronde doen.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Kijk vandaag eens naar wat je voor anderen kunt doen en kom in actie. Het hoeft niet is groots of spectaculairs te zijn; alle kleine beetjes helpen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Nu de sfeer ineens zo is omgeslagen, moet jij daar natuurlijk aan wennen. Misschien zelfs wel iets meer dan anderen. Dat komt omdat je je zo verantwoordelijk voelt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je intuïtie heeft je de laatste weken enorm geholpen, maar nu komt het er op aan om te dealen met de nieuwe situatie. Probeer vooral de lichtpuntjes te tellen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Dat je gevoelig en kwetsbaar bent, is helemaal niet erg, maar laat je niet te veel meeslepen door sombere gevoelens. Maak ze niet groter dan ze moeten zijn.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie