Glamour's daghoroscoop: dinsdag 31 maart

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Dat ene idee kan goed zijn, maar dat betekent niet dat het nu de juiste tijd is om er een succes van te maken. Bewaar het voor een later moment.

STIER
21 april-20 mei

Als je vandaag op tijd begint en je lijstje met klusjes snel afhandelt, heb je daarna tijd om aan andere dingen te beginnen en je voor te bereiden op een belangrijk gesprek.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Zijn er dingen die je graag wil of die dringend geregeld moeten worden? Kom dan snel in actie en ga er achter aan. Wees ook realistisch en praktisch.

KREEFT
22 juni-22 juli

Door een zenuwachtig gevoel kun je de denken dat je ‘iets’ moet doen. Prima, maar doe het dan wel met een duidelijk doel. Zomaar iets gaan doen, geeft geen rust of afleiding.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Niet alles is wat het lijkt en de kans is groot dat je spijt krijgt van een ondoordachte beslissing. Vraag om advies van anderen. Dan zie je meer invalshoeken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hou de optie open dat je het toch niet helemaal bij het rechte eind hebt en een paar flinke steken hebt laten vallen. Je excuses aanbieden, is een goed begin.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

In de ochtend zijn er nauwelijks aanwijzingen dat het een drukke en belangrijke dag voor je wordt. Deze dinsdag staat in het teken van knopen doorhakken en aan de slag gaan.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Als je een situatie van alle kanten hebt bekeken, neem dan een beslissing. Soms is het erg lastig om met iedereen rekening te houden. Dat blijkt vandaag misschien.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Samenwerken is een prima uitgangspunt prima, op voorwaarde dat jullie hetzelfde doel voor ogen hebben en naar elkaar willen luisteren. Daar staat of valt alles vandaag mee.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wat is superbelangrijk voor jou? Geef dat dan voorrang. Wat er daarna gebeurt, is dan iets voor een later moment. Werk ook aan je conditie en ontspan wat meer!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent misschien niet in een al te goed humeur, maar probeer je ergernissen te verbijten. Loop desnoods even weg van een situatie die uit de hand dreigt te lopen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Negatieve gedachtes leveren bizar veel stress op. Grijp die uitgestoken hand aan en gun jezelf een beetje plezier en afleiding. Je bent er echt heel hard aan toe.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie