Glamour's daghoroscoop: woensdag 1 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Voor jezelf opkomen, is vaak geen probleem voor je, maar nu ligt het allemaal toch wat gevoeliger. Ook jij reageert feller of emotioneler dan gewoonlijk.

STIER
21 april-20 mei

Meestal blijf je onder alle omstandigheden kalm, maar nu dreig je toch een beetje in de stress te schieten. Regel wat je kunt, maar de rest moet je toch een beetje loslaten.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Nieuwe dag, nieuwe kansen. Iedereen maakt wel eens fouten, maar het is fijn als je een herkansing krijgt. Of geeft. Wees geduldig met jezelf en anderen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Kom voor jezelf op, maar overdrijf niet. Je hoeft niemand verantwoording af te leggen over je gevoel, maar in sommige gevallen is een beetje uitleg van jouw kant wel fijn.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je zegt het een, maar je straalt iets anders uit. Die dubbelheid voelen anderen ook en dat kan dan weer voor ongemakkelijke situaties zorgen. Iets om in de gaten te houden.

MAAGD
24 augustus-22 september

Langzaam maar zeker wordt duidelijk hoe een situatie zo ver is gekomen. Je kunt aan het verleden niets veranderen, maar je kunt voor de toekomst wel andere beslissingen nemen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Moet/mag je vanuit huis werken? Het is misschien even wennen, maar het heeft ook voordelen. Wel is het zeer belangrijk om de communicatie helder te houden.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

De (thuis)situatie is ingewikkeld en lastig, maar je kunt er niet voor weglopen. Je verantwoordelijkheidsgevoel sleept je er doorheen. Hou vol!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een goede communicatie is nu nog belangrijker dan gewoonlijk. Span je in om zo helder mogelijk te zijn en let ook op je toon. Zo voorkom je een misverstand.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een financiële tegenvaller is bijna onvermijdelijk. Voorzichtiger met je geld omgaan, had je zelf ook al bedacht. Goed plan, maar bezuinig niet op de verkeerde dingen!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je ergens te veel over piekert, kun je daar zelfs lichamelijke klachten van krijgen. Zoek afleiding en probeer sombere gedachtes om te buigen. Het werkt echt!

VISSEN
20 februari-20 maart

Vandaag krijg je de kans om te ontspannen, te lachen, te genieten en extra blij te zijn. Misschien door een goed bericht maar beslist door een lief gebaar van iemand anders.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie