Glamour's daghoroscoop: donderdag 2 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Bemoei je niet met zaken die je niets aangaan en kies geen partij. Je hebt genoeg aan je eigen toestanden en nog meer gedoe kun je er nu niet bij hebben.

STIER
21 april-20 mei

Er wordt van alles gezegd, maar als puntje bij paaltje komt, blijft er weinig over om mee aan de slag te gaan. Vertrouw vandaag maar op je eigen gevoel of ervaring.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Onzekerheid, jaloezie of te veel stress halen niet het beste bij je omhoog. Dat zijn nu de grootste struikelblokken. Denk twee keer na voor je iets zegt of doet.

KREEFT
22 juni-22 juli

Of dat optimistische gevoel helemaal terecht is, doet er niet toe. Belangrijk is dat jij ergens vertrouwen in hebt en zin hebt om je schouders eronder te zetten.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Prima idee om toe te geven aan je gevoel. Waarschijnlijk wil je vandaag even met rust worden gelaten. Doe wat goed voor jou voelt. Dat is wat telt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Jammer dat een afspraak niet doorgaat, maar je hebt nu tijd om iets anders aan te pakken. Je aanpassingsvermogen en flexibiliteit helpen je enorm. Succes maak je deels zelf.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De spanningen lopen vandaag hoog op en het is haast onmogelijk om een keus te maken. Laat je niet onder druk zetten, maar luister wel naar het advies dat je krijgt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Grote woorden, prachtige beloftes; ze klinken misschien leuk, maar je kunt er zo weinig mee. Ga vandaag geen oeverloze discussies aan en spaar je energie. Focus op details!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Dingen worden vandaag overdreven en uit hun verband getrokken. Alleen al daarom is het slim om je woorden voorzichtig te kiezen en ruimte voor verandering open te laten.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is voor iedereen op dit moment lastig en het helpt echt als mensen wat meer geduld hebben en zich proberen te verplaatsen in anderen. Jou lukt dat steeds beter!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Hoe zit het met je talent om dingen los te laten, Waterman? Ben je er inmiddels goed in of kan het beter? Wees geduldig met jezelf en met de situatie waarmee je het meest worstelt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Keuzes maken is soms enorm lastig, vooral als iedereen druk op je uitoefent. Kies vandaag voor hetgeen/degene dat jij het leukst vindt. En dat de liefde voorrang krijgt, is begrijpelijk.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie