Glamour's daghoroscoop: vrijdag 3 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Iedereen is verantwoordelijk voor z’n eigen gedrag. Jij baalt stevig van de houding van sommige mensen. Sta erboven en verspil er je energie niet aan.

STIER
21 april-20 mei

Veel dingen worden momenteel uit hun verband gerukt en dat zorgt ervoor dat de sfeer onrustig of zelfs explosief kan zijn. Gooi geen olie op het vuur met woorden.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Laat nieuwe informatie eerst goed tot je doordringen en reageer pas als het je helemaal duidelijk is. Zit je nog met vragen? Stel ze! Je hebt er recht op.

KREEFT
22 juni-22 juli

Als je een onrustige nacht achter de rug hebt, ben je vandaag misschien niet op je best en reageer je daardoor wat ongelukkig. Zijn het anderen die dit doen? Neem het ze niet kwalijk.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jij en iemand anders staan vandaag tegenover elkaar en lijken het niet eens te kunnen worden. Kan gebeuren. Er komt wel een beter moment om de verschillen te overbruggen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een verkeerde opmerking is zó gemaakt en dat kan voor pijnlijke situaties zorgen. Voel jij je geraakt door de woorden van iemand anders? Dat mag je best uitspreken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Er lijkt een einde te komen aan een bepaalde situatie. Jij weet of het goed is, of juist niet. Maar onthoud dat er geen weg terug is. Verspil dus geen tijd en energie.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Er komt eindelijk wat meer ruimte in een situatie die lange tijd muurvast zat. Mooi nieuws, maar misschien is jouw belangstelling inmiddels helemaal weg. Ook dat is goed.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Toekomstplannen maken is op dit moment weliswaar lastig, maar het betekent niet dat je er niet mee aan de slag kunt. Jij bent iemand creatief wordt in moeilijke tijden.

STEENBOK
22 december-20 januari

Over geldkwesties kun je behoorlijk in de stress schieten. Kun je er iets aan doen? Kom dan in actie. Als jij overzicht hebt, geeft dat een beetje rust. Precies wat je nodig hebt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Jij en iemand anders lijken vandaag af te stevenen op een flinke confrontatie. Wil je dat voorkomen? Dan is het misschien beter om dit persoon even te ontwijken.

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Zorg vandaag extra goed voor jezelf en leg de lat wat lager. Je hebt nu wat meer rust nodig. Als je te veel stress ervaart, kan dat ene kwaaltje weer de kop op steken.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie