Glamour's daghoroscoop: zaterdag 4 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Wat goed dat je zo goed met een lastige situatie kunt dealen. Ook als je niet zo zeker bent als je lijkt; je positieve houding heeft een prima effect op anderen.

STIER
21 april-20 mei

Je bent aan een nieuwe fase begonnen en de komende tijd ga je werk maken van dingen die belangrijk voor je zijn. Alle begin is moeilijk, dus heb geduld.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Langzaam maar zeker worden veel dingen een stukje makkelijker. Dat is inderdaad iets om dankbaar voor te zijn. Ook fijn: de aandacht die je trekt. Hangt er liefde in de lucht?

KREEFT
22 juni-22 juli

Je staat er niet alleen voor Kreeft. En zelfs als je dat zo ervaart, weet dan dat er achter de schermen voor je wordt gewerkt. Lang leve je lieve familie!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een dag om aan jezelf te denken en dingen te doen die goed voor jou zijn. Dat kan een lange wandeling zijn, maar ook mediteren, dansen, koken of bijpraten met vrienden.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is maar goed dat dingen continu veranderen en dat alles altijd in beweging is. Dingen die je onlangs nog enorm dwars zaten, zie je nu met een nieuwe, verfrissende blik.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Breng vandaag een beetje lucht in je leven. Letterlijk door buiten uit te waaien, of figuurlijk door een situatie eens op een andere manier te bekijken. Afwisseling geeft energie.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Samen met je partner orde in de chaos scheppen? Waarom niet! Door op te ruimen, krijg je overzicht en helderheid. Precies waar je op dit moment behoefte aan hebt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een prachtige dag voor de liefde. Op dit moment wordt geadviseerd om thuis te blijven en dat komt goed uit. Gebruik dit weekend om dichterbij elkaar te komen. Ook figuurlijk!

STEENBOK
22 december-20 januari

Werk en privé kun je niet altijd strikt gescheiden houden, maar jij lijkt er steeds beter mee om te gaan. Deel je tips, kennis en ervaring met anderen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Reageer je boosheid niet af op anderen, maar zoek een fijne uitlaatklep. Je hebt te veel energie, maar als je die niet kwijt kunt, schiet je op slot. Blijf in beweging!

VISSEN
20 februari-20 maart

Je krijgt totaal geen hoogte van het gedrag van iemand. Je kunt daar niks over zeggen en er onzeker over worden, of je vraagt om uitleg. Kom voor jezelf op als dat nodig is.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie