Voor leergierige Harry Potter-fans: je kunt online Zweinstein-lessen volgen

Accio lesboeken!

Harry Potter and the Philosopher's Stone
Harry Potter and the Philosopher's Stone

Het is 2020. Je hebt dan misschien op je elfde geen brief gekregen om naar de beste toverschool van het land te gaan (still waiting...), je hoeft niet langer een tovenaar of heks te zijn om lessen te mogen volgen op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus. Wij Dreuzels kunnen nu ook profiteren van het tover-onderwijs: je kunt dezelfde lessen die Harry Potter volgde, online nemen.

Harry Potter-lessen nemen

We weten allemaal dat het nu niet de bedoeling is dat we ons huis verlaten (nee, ook niet door te verdwijnselen en al helemaal niet door brandstof in je haard te gebruiken!). Wat te doen met al die vrije tijd? Nou, wat dacht je van een lesje Toverdranken of Verweer tegen de Zwarte Kunsten?

Hogwarts Is Here

Een paar jaar geleden zetten een aantal Potterheads het online platform Hogwarts Is Here op. Je kunt je hier inschrijven als tovenaarsleerling en precies hetzelfde traject doorlopen als Harry, Ron en Hermelien. Je kunt kiezen voor een afdeling (check hier in welke Zweinstein-afdeling je zit op basis van je sterrenbeeld), schoolboeken kopen in Klieder & Vlek en je inschrijven voor lessen.

Wat dat inhoudt? Je kunt Toverdranken, Bezweringen, Transfiguratie, Geschiedenis van de Toverkunst, Verweer Tegen De Zwarte Kunsten en Kruidenkunde volgen. Ieder vak bestaat uit negen lessen waarin je een hoop leeswerk doet, essays schrijft en tentamens maakt (nobody said it was easy!). Na een cursus kiest de professor welke twee leerlingen Hoofdmonitoren worden. Geen zorgen als je niet gekozen wordt - Harry Potter was niet eens Klassenoudste en versloeg alsnog de meest duistere tovenaar aller tijden.

Bron: Hello Giggles

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good