Avond Avonturen: Mowgli, deel 2

Uitsluitend slapen zit er niet meer in...

avond-avonturen-misha-margarittha-mowgli
Prostock-StudioGetty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin.

Deel 1 van Avond Avonturen: Mowgli gemist? Je leest het hier terug!

Links, rechts

Stomverbaasd doe ik een stap richting de voordeur. Het lijkt er niet op dat hij van plan is te bewegen en buigt zich iets voorover om een kleine kus op mijn voorhoofd te planten. Eh.. dit is niet precies wat ik in gedachten had, maar het is een lief gebaar. Stiekem vraag ik me af of hij hiermee de toon voor de nacht probeert te zetten. "Aan het eind van de gang naar rechts," zegt Mowgli, zodra hij een stap opzij doet en mij als eerst de woning laten betreden. O god, iedereen die mij kent weet dat ik totaal waardeloos ben wanneer het aankomt op het verschil definiëren tussen links en rechts. Jaren geleden heb ik hier een oplossing op gevonden en dus stroop ik - zo onopvallend mogelijk - mijn mouwen wat op zodat mijn tattoo’s (lees: hulplijnen) zichtbaar worden en ik me door mijn polsen kan laten leiden in de juiste richting.

'Met glinsterende ogen stapt Mowgli op mij af'

Aan de binnenzijde draait hij de sleutel in het slot en bungelen de hangers tegen de houten deur aan. De ruimte is gevuld met oranje licht, afkomstig van kaarsen die ik vooralsnog niet heb kunnen waarnemen. Het tikkende geluid van het metaal vult de stilte tussen ons en met glinsterende ogen stapt Mowgli op mij af. "Zal ik je jas aannemen?" vraagt hij galant. "Ik kan jou hetzelfde vragen," reageer ik bijdehand terwijl hij mij uit mijn jas helpt.

Here we are

"Waarom ben jij nog volledig gekleed?" Mijn nieuwsgierigheid neemt de overhand en de vraag verlaat mijn lippen voor ik er daadwerkelijk over na heb kunnen denken. "Oh, ik was na het evenement een drankje gaan doen hier in de buurt. Ik probeerde de tijd te doden tot jij hier was," met sprankelende oogjes kijkt hij me aan alsof deze uitspraak een medaille verdient. Ik besluit dit volledig te negeren en leg mijn tas op de eettafel. "Nou, zullen we dan maar," het is een uitspraak die hem overrompelt. "Het mag wel wat subtieler hè! Ik bedoelde: zullen we dan maar in bed gaan liggen?" lachend voeg ik daar, 'viezerik', aan toe.

Oké, handig om te vermelden maar mijn aanvankelijke twijfel om op het aanbod van Mowgli in te gaan hangt samen met de huidige status van mijn cyclus - het is namelijk de allerlaatste dag van mijn menstruatie. Een dag waarop het bloed zich al ongeveer 24 uur niet meer heeft vertoont, maar ik me nog niet volledig “fris” voel en dus normaliter lichamelijk - en dan in het bijzonder intiem - contact tot nadere orde schors. Maar ik had zo het gevoel dat ik dit niet aan me voorbij wilde laten gaan, ​so here we are​.

Missie gefaald

Na een rondje te hebben gelopen door de ruime studio, waar de diverse 'leefruimtes' gescheiden worden door schotten met schilderingen van eigen hand, voel ik me schuldig over dat ik hem zojuist als (lust)object heb aangesproken. Dit gevoel wordt versterkt als ik het slaapgedeelte in wandel en een veelvoud aan kaarsen rondom het hoofdbord van het bed gearrangeerd tegemoet staar. ​Fuck​. "Heb je misschien een handdoek? Ik wil graag even douchen voor we in bed gaan liggen," vraag ik. Binnen no time krijg ik deze in mijn handen gedrukt. Vergezeld door mijn tas loop ik de badkamer in, draai de deur in het slot en merk direct dat deze volledig doordraait en dus functieloos onderdeel uitmaakt van het afscheidende paneel. Na het verwijderen van de mini tampon kom ik tot de conclusie dat er geen prullenbak aanwezig is. Typisch ook weer. En dus rol ik de katoenen kurk in een stukje toiletpapier om later weg te gooien.

'Ik had me nog zo voorgenomen uitsluitend samen te slapen... dit dreigt nu volledig te mislukken'

Na het douchen gebruik ik nog wat vochtige hygiene doekjes - gewoon voor de zekerheid - en dicht mijn vagina wederom met een plug. De vermoeidheid slaat toe en met half open ogen verlaat ik de badkamer en stort naast Mowgli in bed. "Lekker matras," zeg ik. Deze twee woorden dragen een dubbele betekenis en ik moet dan ook mijn best doen een schaterlach te onderdrukken. "Ik zal je zo kennis laten maken met alle hoeken," kaatst hij terug. Zijn reactie zorgt ervoor dat al het vocht in mijn lichaam - inclusief mijn speeksel - zich tussen mijn benen nestelt. ​Shit​! Onder het douchen had ik me nog zo voorgenomen uitsluitend samen te slapen, dit dreigt nu volledig te mislukken.

Ongeremd

Met een aansteker in de hand probeert hij - wat eruit ziet als - het restant van een jointje aan te steken. "Haaltje?" vraagt hij met ingehouden adem. Ik schud mijn hoofd en bedank hem vriendelijk. Met zijn goedgevormde kin naar het plafond gericht blaast hij de rook die zojuist zijn longen vulde uit en richt zijn blik weer op mij. Onze gezichten bewegen als magneten naar elkaar toe en als we aan elkaar vastklikken zit er geen rem meer op. Onze tongen maken zich met elkaar bekend en ook zijn handen hebben inmiddels hun weg gevonden naar mijn schone lichaam. Als hij zijn hand langs de achterkant van mijn string beweegt, bedenk ik me dat ik zojuist een tampon heb in gedaan. "Ik moet je wat vertellen," zeg ik met gejaagde adem. Geschrokken ogen kijken me aan. "Nee, niets ernstigs!" Opgelucht blaast hij uit. "Ik was ongesteld, dus ik heb nu een tampon in." Zonder een reactie te geven op mijn eerdere opmerking drukt hij zijn lippen weer op die van mij en gaat verder waar hij gebleven was.

Inmiddels voel ik zijn erectie tegen mijn been drukken en als ook mijn hand zijn weg heeft gevonden ben ik aangenaam verrast door het formaat en de omvang. In een ​split second schieten de woorden van mijn vriendin voorbij, maar deze worden weggedrukt als Mowgli me op zijn schoot tilt. Met mijn - plastic - haar gevaarlijk dichtbij de brandende kaarsen, probeer ik het allemaal wat lager op te zoeken en druk mijn borsten tegen hem aan. Het duurt niet lang tot de soft bra​ die ik aan heb zich heeft getransformeerd in een katapult en nu door de ruimte schiet waarna hij de kans benut mijn borsten te kneden. Uitsluitend slapen zit er niet meer in.

To be continued...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good