Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Cartoon, Comics, Fiction, Comic book, Illustration, Fictional character, Games, Art,
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Koningin van Zwaarden

Hoi, lieve Ram. Je trekt deze week Koningin van Zwaarden, een kaart die naadloos aansluit bij jouw Ram-energie: Gaan! Recht op je doel af. Jij kunt alle problemen de baas. Jij bent niet kapot te krijgen en jouw strijdlust heeft je gebracht waar je nu bent. Als er iemand onafhankelijk is, ben jij het wel. Door de moeilijke tijden die je hebt gekend ben je erg wijs geworden. Dus geen berg te hoog voor jou, lieve Ram. Vol gas, vavavrrrrroooom!

Cartoon, Art,
Tarot Stap voor Stap

Stier: Tien van Bekers

Hoi, lieve Stier. Jij trekt deze week Bekers 10. De Heer van Verzadiging. Dat klinkt misschien niet heel sexy, maar het is de kaart van tevredenheid en geluk. Alles ligt op de juiste plaats en de dingen gaan voor jou zoals ze zouden moeten gaan. Dat past wel in jouw straatje als die hard levensgenieter. Geniet met volle teugen en laat dit gevoel van je af stralen. Probeer zo nu en dan ook even de stilte op te zoeken, zodat je de kwaliteit van je leven kunt ervaren en voelen. Namasté.

Pole, Fictional character, Art,
Tarot Stap voor Stap

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: de Kardashians en Beyoncé onderzoeken hun sterrenbeeld

Tweelingen: De Ster

Hoi, lieve Tweeling. Jij trekt De Ster. Een kaart van heling en rust, die helemaal in dit tijdsbeeld past. Lang gekoesterde wensen kunnen nu eindelijk uitkomen. Verlang jij met alles wat je in je hebt, naar die echte soulmate die trouw, lief, leuk en knap is, maar kom je alleen maar vervelende types tegen? Besef je in deze tijden dat je allang omringd wordt door meer oprechte aanbidders dan je zelf kunt bevroeden, lieve Tweeling.

Illustration, Fictional character,
Tarot Stap voor Stap

Kreeft: Acht van Bekers

Je trekt in deze week de Bekers 8, lieve, geduldige Kreeft. De Heer van gemakzucht. Maar zo onverschillig ben je toch niet? Jij, als rechtgeaarde Kreeft, kunt moeilijk loslaten. Anderen kunnen dit met gemakzucht verwarren. Je bent misschien niet erg tevreden en misschien wel verstrikt geraakt in een uitzichtloze situatie. Je kunt je met een andere kijk op de situatie uit deze impasse trekken. Neemt het heft in eigen hand, dan ziet jouw toekomst er veel rooskleuriger uit.

Cartoon, Fiction, Illustration, Fictional character, Art, Comics, Games,
Tarot Stap voor Stap

Leeuw: Zeven van Zwaarden

Hoi, lieve Leeuw. Jij trekt deze week Zwaarden 7. Wat is er met je aan de hand? Wat voelt niet goed? Wees eens eerlijk naar jezelf. Normaal vecht jij als een Leeuw voor wat je wilt en je ben je voor de duvel niet bang. Je hebt ondernemingslust en je kunt je eenvoudig uit vervelende situaties redden. Tijd voor actie! Stap uit je melodrama en concentreer je op de taak die op je ligt. Jij weet heel goed dat dit voor jou een eitje zal worden. Waar wacht je nog op?

Cartoon, Poster, Musical instrument, Fictional character, String instrument,
Tarot Stap voor Stap

Maagd: Vier van Pentakels

Hoi lieve Maagd. Jij trekt Pentakels 4, De Heer van Kracht. Dat is geen knappe, goed geproportioneerde kerel die dagelijks aan de gewichten hangt, maar een man die je wil laten zien dat je niet te veel waarde moet hechten aan bezittingen. Bezittingen geven je misschien nu een gevoel van veiligheid, maar geldt dat ook voor de toekomst? Hoe flexibel ben jij als het gaat om je kledingkast? Deel die fluffy beren-onesie met je zusje of leen je auto uit aan je bestie. Jij als Maagd weet heel goed wat je vrienden nodig hebben!

Cartoon, Fiction, Fictional character, Illustration, Art, Comics,
Tarot Stap voor Stap

Weegschaal: Drie van Pentakels

Hoi, lieve weegschaal. Je trekt Pentakels 3: De Heer van Werk. Een positieve kaart, want deze laat je zien dat je met hard werken en concentratie jouw wildste dromen kunt waarmaken. Met de nodige focus kunnen jouw skills de winst opleveren in de toekomst. Wil je een huis aan het strand of een job die helemaal bij je past? Het zit er allemaal voor je in! Nog even je verstand op nul en je blik op oneindig! Maar blijft wel in balans, lieve Weegschaal.

Stained glass, Art, Glass, Architecture, Illustration, History, Fictional character, Prophet, Visual arts, Window,
Tarot Stap voor Stap

Schorpioen: Negen van Bekers

Hoi, lieve Schorpioen. Jij trekt in deze week Bekers 9, ook wel Heer van Geluk genoemd. Je bent een ongelofelijke bofkont! Je bent tevreden en hebt rust. Jij straalt en dat blijft niet onopgemerkt. Neem de tijd om hier optimaal van te genieten. En vergeet niet dankbaar te zijn voor wat je allemaal hebt. Wees het zonnetje in je eigen leven en dat van je BFFs, vooral in deze uitdagende tijd. Laat je lief je intense passie zien. Je zult wonderen verrichten. Beloofd!

Art, Illustration,
Tarot Stap voor Stap

Boogschutter: Vijf van Zwaarden

Hoi, lieve Boogschutter. Jij trekt de Zwaarden vijf. Deze kaart wijst op onrust in jouw leven. Misschien voel je je gekwetst. Wil je het liefst de gameconsole van je vriend door het raam kegelen? Bekijk eerst eens je eigen aandeel in het conflict. Is je communicatie niet behoorlijk fel geweest? Waar ben je gebleven, rechtvaardige Boogschutter? Jij hebt de gave om uit elke situatie het beste te halen. Nu ook! Houd het hoofd koel en door! Vrede is op komst!

Cartoon, Illustration, Painting, Fictional character, Fiction, Art,
Tarot Stap voor Stap

Steenbok: Zeven van Pentakels

Hoi, lieve Steenbok. Jij trekt deze week de kaart Pentakels Zeven. De zaken gaan voorspoedig, maar jij ziet het niet. De vraag “Is dit alles?” borrelt steeds vaker bij je op. Het gaat voor jou niet snel genoeg, terwijl je over het algemeen heel geduldig van aard bent, lieve Steenbok. Bekijk het eens vanuit jouw eigen Steenbok-visie: Heb jij niet altijd iets om na te streven? Ga niet bij de pakken neerzitten. Geef jezelf een boks. Je bent het waard!

Cartoon, Illustration, Fiction, Fictional character, Plant, Art,
Tarot Stap voor Stap

Waterman: Zes van Zwaarden

Hoi, lieve waterman. Jij trekt deze week Zwaarden 6. Nog even wachten tot alle commotie voorbij is en je gaat reizen! Yeah, wat een heerlijk vooruitzicht: New York, Barcelona of Las Vegas? Of liever een tropisch land met adembenemende parelwitte stranden, een onbewolkte lucht en een rustige zee? Denk er wel aan dat je zorgen thuis laat, die horen niet op zo’n heerlijke plek thuis. Neem vooral jezelf mee. Geniet bewust en met volle teugen van deze onverwachte surprise!

Cartoon, Illustration, Art, Fiction, Painting, Fictional character, Comics,
Tarot Stap voor Stap

Vissen: Twee van Staven

Hoi, lieve vissen. Je trekt deze week De Heer van Heerschappij, Staven 2. Een belangrijke kaart die wil benadrukken dat jij de leiding hebt over je eigen leven. Jij kunt je dromen leven en je sterkste verlangens realiseren. En dromen kun je als de beste, lieve Vissen. Als je niet tevreden bent, denk na over wat je in je leven wilt uitnodigen! Kijk naar jouw gedachten. Maak van elke keuze een opzettelijke poging om dichter bij je doel te komen. Ga uitbundig boodschappen doen in het Universum. You rule, you rock!

Illustration, Art, Fictional character,
Tarot Stap voor Stap

Mabel van den Dungen (55) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie