Deze tip van Justin Bieber tegen verveling in thuisisolatie laat je je jeugd herleven

Vier woorden, much fun: The. Floor. Is. Lava.

Justin Bieber
NBCGetty Images

Wie denkt dat beroemdheden zich niet vervelen in hun grote huizen inclusief thuisbioscopen, zwembaden en een heuse homegym in de kelder, heeft het mis. Dat bij Justin Bieber en zijn vrouw Hailey Bieber de verveling ook langzaam maar zeker toeslaat, werd afgelopen week al duidelijk, toen er steeds meer TikTok-video's van de twee op Instagram verschenen. Maar dat is niet het enige spelletje waarmee het stel zich bezighoudt.

The floor is lava

Zo deelt Justin Bieber nu een Instagramvideo die je voorziet van de ultieme tip tegen verveling. Op de beelden is te zien hoe de zanger een parcours in zijn woonkamer heeft uitgestippeld, dat ervoor moet zorgen dat hij zich van de bank naar het bed kan verplaatsen zónder de vloer te raken. Yup, Bieber speelt the floor is lava. Gevalletje jeugdsentiment.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Van stoelen tot skateboards: Biebs haalt alles uit de kast om het zichzelf zo moeilijk mogelijk te maken. Maar het gaat het 'm goed af (wij vragen ons af hoeveelste take deze video is) en hij weet zelfs de slaapkamer te halen. Toch belandt-ie naast het bed in plaats van erop. Kan jij vast beter. Wij zeggen: waar wacht je nog op?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good