Je kunt nu gratis online beauty advies krijgen bij De Bijenkorf

De experts geven je persoonlijk advies, maar dan op afstand

Gigi Hadid tijdens Maybelline New York x V Magazine Party
Cindy OrdGetty Images

Vanwege de coronacrisis zijn er een hoop bedrijven tijdelijk gesloten. Het is niet langer mogelijk (en vooral ook: niet wenselijk) om een winkel binnen te stappen voor persoonlijk advies. De Bijenkorf heeft daar iets op bedacht: je kunt nu gratis een consult boeken via de online webshop.

Online beauty service van De Bijenkorf

De Bijenkorf heeft haar fysieke winkels door heel Nederland moeten sluiten vanwege het coronavirus. Gelukkig is de webshop nog wel geopend en kun je je favoriete beauty-producten gewoon online bestellen. Als je op zoek bent naar een nieuw verzorgingsproduct, is het online niet zo makkelijk om erachter te komen welk product het beste bij je past. Daar komt de online beauty service van pas.

Virtueel beauty advies

Je kunt vanaf vandaag online een afspraak maken voor een kosteloos telefonisch consult van 10 minuten met één van de beauty stylisten van De Bijenkorf. Je kunt van tevoren aangeven waar je advies over wil hebben en de experts proberen vervolgens samen met jou een passend product te vinden.

Eefje Luuring, Buying Manager van de beauty-afdeling van de Bijenkorf, vertelt in een persbericht: “Onze personal beauty stylisten hebben kennis van alle merken en kunnen iedere klant een advies op maat geven. Hiermee willen we ook in deze bijzondere tijd onze klanten de service bieden die ze van ons mogen verwachten, ook al is het nu op afstand.”

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good