Glamour's daghoroscoop: maandag 6 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Negeer dat stemmetje niet, maar luister ernaar. Of probeer te achterhalen wat dat gevoel je duidelijk wil maken. Stop je gevoelens niet weg, want dat werkt averechts.

STIER
21 april-20 mei

Het is makkelijker om iets nieuws te leren, dan iets af te leren. Toch is het goed om vol te houden en de moed niet op te geven. Je kunt het!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je staat onder druk en de stress is af en toe groot. Toch bereik je er niets mee als je jezelf nu laat gaan. Wees het voorbeeld dat je zoekt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Neem je gedachten vandaag serieus, maar ga er niet van uit dat je het bij het rechte eind hebt. Over sommige zaken heb je echt te weinig informatie.

LEEUW
23 juli-23 augustus

De manier waarop je omgaat met de huidige situatie is belangrijk. Neem adviezen ter harte, wees flexibel en maak dingen niet groter dan ze zijn!

MAAGD
24 augustus-22 september

Niet alles is wat het lijkt en jij wordt bloednerveus van de onduidelijke signalen die iemand je geeft. Alhoewel… zijn ze wel zo vaag? Of wil je iets niet zien?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Over innerlijke kracht gesproken: je bent sterker dan je dacht en dat komt nu naar voren. Ook al is het onwennig; je kunt deze kracht ook voor anderen inzetten.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Discussies lopen vandaag makkelijk uit op vervelende, betweterige discussies. Misschien is het dan maar beter om je mening voor je te houden. Als dat lukt…

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Een uitglijder is zo gemaakt, want je hebt niet door wat de impact van je woorden op anderen is. Een meningsverschil kan vandaag uitlopen op een fikse ruzie.

STEENBOK
22 december-20 januari

De grote lijn, duidelijkheid en verstandige keuzes maken. Jij hebt de knop omgezet en aanpassingsvermogen is dik in orde. De rust heeft ook voordelen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

De onrust heeft invloed op je humeur en het feit dat je slecht slaapt, maakt het er niet beter op. Afleiding helpt. Je moet het alleen zelf regelen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je voelt je vandaag misschien onvoldoende gesteund door je partner of collega’s. Het is belangrijk dat je zo helder mogelijk bent, maar niet te veel eist.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie