Glamour's daghoroscoop: dinsdag 7 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Liefde en vriendschap zijn belangrijk en ze geven jou net het steuntje dat je vandaag nodig hebt. Jouw inzet voor anderen is net zo hartverwarmend.

STIER
21 april-20 mei

Als je wat meer structuur kunt gebruiken, is vandaag een prima dag om daarmee aan de slag te gaan. Zorg dat je ook aan je lichamelijke conditie blijft werken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De ochtend begint goed en dat positieve nieuws zorgt ervoor dat je vol goede moed aan een nieuwe taak begint. Positief denken werkt vandaag écht.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je wordt heen en weer geslingerd tussen allerlei tegenstrijdige gedachten en gevoelens. Misschien omdat je je te veel laat beïnvloeden door anderen? Dat hoeft niet, Kreeft!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Maak plannen voor vandaag en hak je dag in blokken. Dat geeft overzicht, structuur en het zorgt ervoor dat je geen tijd verknoeit. Ook fijn: dat gesprek met een vriend(in.)

MAAGD
24 augustus-22 september

Op het moment dat je er even doorheen zit, haalt iemand anders je uit de put. De belangstelling en betrokkenheid doen je enorm goed. Sluit je niet af!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Voor jezelf opkomen doe je op een slimme manier: zonder al te veel woorden, maar wel met een krachtige uitstraling. Mensen merken het als jij 100% overtuigd bent van je keuzes.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Gebrek aan energie en een lusteloos gevoel? Tja, het is nu even zoals het is. Toch blijft het belangrijk om je zegeningen te tellen en er het beste van te maken.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Veranderingen zijn niet altijd leuk, maar jij hebt er momenteel extra veel last van. Iets meer afstand nemen van een situatie is moeilijk, maar wel wat je nodig hebt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Nieuwe gewoontes aanleren, heeft tijd nodig. En doorzettingsvermogen. Vooral in dat laatste ben jij een expert. Ga ervoor en bijt je vast in je voornemens.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een filosofische instelling levert je vandaag veel goeds op en de wijsheid van anderen, kunnen jou ook verder helpen. Accepteer dat sommige dingen veranderen.

VISSEN
20 februari-20 maart

De kunst is om je niet te veel te laten beïnvloeden door dingen van buitenaf. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Je hoeft niet ál het nieuws op de voet te volgen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie