Glamour's daghoroscoop: woensdag 8 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De volle maan brengt een aantal belangrijke verschillen tussen jou en iemand anders naar de oppervlakte. Een goed moment om daar eerlijk naar te kijken.

STIER
21 april-20 mei

Zomaar ineens kan er een moment komen waarop puzzelstukjes op hun plaats vallen. Je krijgt steeds meer antwoorden, maar het is te vroeg om conclusies te trekken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Kies je vandaag voor jezelf, of geef je anderen voorrang. Soms is het lastig om daar een keus in te maken. Belofte maakt schuld. Daar ontkom je ook nu niet aan.

KREEFT
22 juni-22 juli

Werk en privé met elkaar in evenwicht houden, is op dit moment een behoorlijke uitdaging. Het is te veel van het één en te weinig van het ander. Een aandachtspunt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Nieuwe plannen maken is altijd leuk en jij kunt uitstekend buiten de lijntjes denken. De tegenwerking of lauwe belangstelling van anderen gooit helaas roet in het eten.

MAAGD
24 augustus-22 september

Heftige emoties zorgen ervoor dat mensen anders reageren dan slim is. Neem het mensen niet kwalijk en wees ook een beetje begripvol naar jezelf.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het kan haast niet anders of het thema ‘relatie’ speelt vandaag een extra grote rol. Moeten dingen anders? Altijd goed om zelf de eerste stap te zetten.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

De volle maan brengt een aantal zaken aan het licht en het is voor jou een kans om te bekijken of je strategie voldoende werkt en waar je nog wat kunt verbeteren.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Goed overleg zorgt ervoor dat de hele groep er beter van wordt. Dit geldt voor zakelijke- en privécontacten. Wel opletten dat afspraken op papier worden gezet.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een beetje meer geduld zou niet alleen handig zijn voor de nieuwe situatie, maar ook voor je humeur. Kijk eerst even aan hoe iets zich ontwikkelt. Geef het wat meer tijd.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je concentratievermogen is niet op z’n best en hierdoor loop je kans om veel tijd te verspillen. Neem op tijd pauzes en werk met een schema. Helpt vaak goed.

VISSEN
20 februari-20 maart

Kijk niet alleen naar dingen die ontbreken of niet goed gaan, maar ook naar de pluspunten. Hoe lastig het ook is: blijf positief en verlies de moed niet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie