Glamour's daghoroscoop: donderdag 9 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het valt niet mee om je ergernissen te verbijten, maar toch is dat nu wel het belangrijkste advies. Eenmaal uitgesproken woorden kun je niet meer ongezegd maken….

STIER
21 april-20 mei

Extreme tijden vragen om extreme oplossingen. Jij bent momenteel zeer goed in het verzinnen van allerlei alternatieven. Je creativiteit gaat los!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wat er ook allemaal speelt in de wereld, het is een feit dat het leven gewoon doorgaat. Oude issues kunnen de kop opsteken. Besteed er aandacht aan.

KREEFT
22 juni-22 juli

Misschien wil je te veel, misschien probeer je het anderen te veel naar de zin te maken, misschien twijfel je ergens over. Is het geen tijd om ervoor te praten?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Sommige mensen kunnen het je knap lastig maken. Vandaag lijkt dat te gebeuren door een familielid. Vervelend, maar dit vraagt om een tactvolle aanpak.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je piekert te veel en het maakt het moeilijk om een verstandige beslissing te maken. Reken vandaag niet te veel op anderen. Reken op jezelf.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een kans om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden is nu meer dan welkom. Misschien moet je een wens loslaten, maar wat overblijft, is echt. En daar gaat het om.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Tussen jou en iemand anders loopt de spanning hoog op. En dan zijn vervelende of kwetsende opmerkingen snel gemaakt. Vooral omdat jullie allebei erg fel reageren.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je legt de lat zó hoog, dat je er zelf last van krijgt. Neem wat meer rust en probeer je niet zo te ergeren aan situaties die je niet kunt veranderen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is een verstandig voornemen om je niet te bemoeien met andermans zaken, maar als het uit de hand loopt, is het goed om in te grijpen. Naar jou wordt geluisterd.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als er een deur dicht gaat, is dat niet om te dwars te zitten, maar omdat iets niet meer goed voor je is. Vecht niet tegen het onvermijdelijke en accepteer dat dingen veranderd zijn.

VISSEN
20 februari-20 maart

Mensen die onder stress staan, reageren vaak enorm scherp, onvoorspelbaar of extreem. Pa op: ongelukken zitten vandaag in een klein hoekje. Wees voorzichtig.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie