Glamour's daghoroscoop: vrijdag 10 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je hebt weer een gekke werkweek achter de rug en het weekend kan beginnen. Nu hoef je alleen nog maar in de stemming te komen en te bedenken wat je kunt doen.

STIER
21 april-20 mei

Je bent nogal veranderlijk en goede raad aannemen van anderen lijkt vandaag een beetje te veel gevraagd. Je hakken in het zand zetten, maakt dingen lastig.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Met een beetje charme, moet het lukken om iets voor elkaar te krijgen. Let wel op je woorden en wees niet te vaag of te kortaf. Alles valt of staat met een heldere communicatie.

KREEFT
22 juni-22 juli

Als je een onrustige nacht achter de rug hebt, ben je vandaag misschien niet op je best en reageer je daardoor wat ongelukkig. Zijn het anderen die dit doen? Neem het ze niet kwalijk.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je zin doordrukken is vandaag echt niet slim. Je maakt de situatie alleen maar moeilijker. Wat wel goed is: die moeilijke mensen even in hun sop gaar laten koken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Zijn er nog zaken die je eigenlijk nog moet uitpraten? Dat zou vanavond moeten lukken, maar bedenk dan eerst wat je wil zeggen. Voor verwijten maken is dit de verkeerde dag.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De lieve vrede bewaren is soms een hartstikke goed idee. Tot het moment dat er een sneer wordt gemaakt. Dat kan ervoor zorgen dat zaken toch uit de hand lopen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Er wordt van alles gezegd en jij doet daar net zo grif aan mee als anderen. Neem jezelf niet zo serieus. Als je sorry kunt zeggen en om jezelf kunt lachen, komt het goed.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je geeft het misschien niet graag toe, maar je ergert je groen en geel. Hou er rekening mee dat je zelf ook inschattingsfouten maakt. Maak geen drama van bijzaken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jij gaat door tot die ene klus klaar is en eerder rust je niet. Een prima instelling, want het betekent dat je in het weekend tijd hebt voor leukere dingen. En nieuwe klusjes…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als jij uit je humeur bent, valt er geen land met je te bezeilen. Hoe moeilijk je het ook vindt om over je gevoel te praten; het klaart de lucht.

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Je verheugt je op een gezellige avond met je liefste. Sloof je uit om het extra leuk te maken. Er zijn voordelen aan de huidige situatie: veel tijd voor elkaar!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie