Glamour's daghoroscoop: zaterdag 11 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Wat je ook doet: als je het doet om je accu op te laden, is het goed. Nu even aan jezelf denken, is niet egoïstisch, maar verstandig. Alleen dan kun je er ook voor anderen zijn.

STIER
21 april-20 mei

Het geldt voor iedereen, maar voor jou misschien nog sterker: hoe ga je met uitdagende situaties om? Veranderingen zijn nauwelijks bij te benen, maar jij probeert het!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Geef de moed niet op en blijf positief. Voor jezelf, maar ook voor anderen. Je inzet voor iemand anders wordt vandaag extra op prijs gesteld. Jij weet precies waarom.

KREEFT
22 juni-22 juli

Jezelf een beetje in de watten leggen, is voor vandaag de beste keus die je kunt maken. Niet alleen relaxen, maar extra lekker koken en lang tafelen, is een uitstekend cadeautje.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jij maakt er vandaag een feestje van en je talent om van kleine dingen iets groots te maken, komt nu heel goed van pas. Hou dit gevoel vast, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Misschien heb je het vandaag ergens moeilijk mee, misschien zitten de tranen hoog, misschien is alles je even te veel, maar het gaat voorbij! Beloofd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Liefde geven en ontvangen is het thema van de dag. En dat kan ook op nieuwe, creatieve manieren. Dat dit goed mogelijk is, bewijs jij vandaag.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Dat ongemakkelijke gevoel verdwijnt redelijk snel als zaken op een positieve manier worden aangepakt. Vandaag is vooral belangrijk om niet te (ver)oordelen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Vandaag wil je niet alleen zijn, maar dat is momenteel wat lastig. Toch wordt dit een mooie dag voor liefde en vriendschap. Ook met dank aan internet en de telefoon.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is belangrijk dat je positief blijft en niet toegeeft aan boosheid of frustraties. Er wordt vandaag ook een beroep op je gedaan door anderen. Nee zeggen? Geen denken aan!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een mooie dag voor vriendschappen en sociaal contact. Uiteraard respecteer je de regels en doe je voorzichtig. Als er iemand gedisciplineerd is, ben jij het.

VISSEN
20 februari-20 maart

Misschien is vandaag niet je beste dag van de week, maar weiger om te zwelgen in zelfmedelijden. Grijp die uitgestoken hand aan en laat je afleiden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie