Glamour's daghoroscoop: zondag 12 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Misschien kun je vandaag niet alles doen wat je had willen doen, maar je komt een aardig eind. Extra fijn: met dat oude plan kun je binnenkort aan de slag.

STIER
21 april-20 mei

Het is soms volkomen onduidelijk of je gas moet geven of juist moet remmen. Het is misschien beter om voorzichtig te zijn en geen onnodige risico’s te nemen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je voelt je stukken beter dan de afgelopen tijd en dat komt omdat je een nieuw perspectief hebt of een knoop hebt doorgehakt. Een nieuwe vorm van samenwerken komt er aan.

KREEFT
22 juni-22 juli

Doe rustig aan en neem geen overhaaste beslissingen, want niet alles is wat het lijkt. Ga gerust af op je gevoel, maar check feiten en controleer alles goed.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Niet alle plannen zijn haalbaar, maar niets houdt je tegen om alternatieven te verzinnen. Met geld uitgeven kun je beter voorzichtig zijn. Een miskoop is snel gedaan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Er zijn hoopvolle signalen op verbetering in een moeizaam contact, maar geduld en voorzichtigheid blijven belangrijk. Stap over je trots heen en laat oud zeer los.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Jij houdt er een ander tempo op na dan je partner. Erger je niet, want op zich is dit niet verkeerd. Jullie houden elkaar op een goede manier in balans.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je geduld wordt vandaag zwaar op de proef gesteld en je humeur is hierdoor niet al te best. Als mensen over je grens heen gaan, mag (moet!) je daar iets van zeggen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het is geen goed moment om te veel te beloven of om wilde plannen te maken. Hou het klein, realistisch en maak keuzes die goed zijn voor jou én je partner.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jullie zijn het over veel dingen eens, maar over financiën en (nieuwe) investeringen totaal niet. Goed om het daar eens over te hebben en naar elkaars ideeën te luisteren.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het doet je enorm goed dat je onverwachte steun of een mooi compliment krijgt. Als mensen je een hart onder de riem steken, is dat het ultieme bewijs dat je het goed doet.

VISSEN
20 februari-20 maart

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Vandaag ziet alles er weer veel beter uit dan gisteren! Je lief of een vriend(in) verrast je op een bijzondere manier. Geen wonder dat je emotioneel wordt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie