Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Cartoon, Comics, Fiction, Comic book, Illustration, Fictional character, Games, Art,
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Gematigdheid

Hoi lieve Ram. Je trekt De Gematigdheid. En dat voor het moedigste teken van de dierenriem. “No way, ik ben toch geen watje, actie!”, hoor ik je zeggen”. Maar boring is anders. Deze kaart past helemaal in het tijdsbeeld. Leg het harde werken voor even op de plank, laat de controle los en ga op zoek naar de stilte in jezelf. Niets voor jou met jouw ongeduldige aard, lieve Ram? En als ik zeg dat van hieruit jouw dromen dichterbij zullen komen? Blessings voor jou, ook al zie je dat misschien nu nog niet.

Cartoon, Fictional character, Prophet, Illustration, Art, Painting, Supernatural creature,
Tarot Stap voor Stap

Stier: Zes van Pentakels

Hoi lieve Stier. Ook jij bent gezegend deze week. Je trekt Pentakels 6, Een kaart vol belofte en succes. Hoe zalig is dat? Alles verloopt deze week precies zoals jij dat voor ogen hebt. Niemand kan jou nog omverblazen. Je bent enthousiast over alles waarmee je bezig bent. En met jouw realistische blik en eindeloos geduld weet je allang dat het helemaal goed zit, lieve Stier. Alle investeringen zullen nu worden uitbetaald. Party time! Maar dan nu nog even in je eentje.

[image id='1d357f6a-d3db-4270-b036-70b1758f7dae' mediaId='a4f52dbe-8fa5-458a-ac97-15e9178bb359' align='center' size='extrasmall' share='false' caption='' expand='' crop='original'][/image

Artikel gaat verder onder de video.

Zien: de Kardashians en Beyoncé onderzoeken hun sterrenbeeld

Tweelingen: Drie van Zwaarden

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt Zwaarden 3. Niet schrikken! Je mag wakker worden geschud: “Ga met je hart communiceren”, is de boodschap. Dat is even andere koek voor iemand die constant druk in het hoofd is, lieve Tweeling. Kijk eens goed naar je emoties. En ja, je mag even verdrietig zijn. Duik lekker onder je dekbed, eet je misselijk in de Engelse drop en snotter een familiepak zakdoekjes vol. Maar wees vooral heel erg lief voor jezelf. En je weet het … na regen komt zonneschijn!

Organ, Illustration, Cello, Art,
Tarot Stap voor Stap

Kreeft: Kracht

Hoi lieve Kreeft. Jij trekt in deze week de Kracht-kaart. Deze past jou als een tweede huid, uhm schild, lieve Kreeft. De kaart vraagt je je kracht aan te spreken om het ‘beest’ in je, ofwel je emoties, te temmen. Niet door woest deuren in te trappen of honderd push-ups te doen, maar met zachtheid en balans. Met jouw beschermende aard en geduld is dit echt een klusje voor jou! Jij weet dat je op deze manier veel meer bereikt. Omarm jezelf en geef je vriendje een stevige elleboogboks.

Canidae, Illustration, Carnivore, Art, Felidae, Non-Sporting Group, Painting,
Tarot Stap voor Stap

Leeuw: Schildknaap van Pentakels

Hoi lieve Leeuw. Je trekt deze week de Pentakels Schildknaap: Deze sombere jongeman in zijn opvallende kleding gaat helemaal op in het bestuderen van het kleine ronde muntje in zijn handen, terwijl hij de kansen van het leven aan zich voorbij laat gaan. Er is meer in het leven dan studeren en werken. Jij bijt je graag in iets vast, lieve leeuw. Maar doe eens gek. Neem een gecalculeerd risico en spring in het diepe! Wat kan je in het ergste geval gebeuren?

Cartoon, Illustration, Fictional character, Clip art, Fiction, Art,
Tarot Stap voor Stap

Maagd: Vijf van Bekers

Hoi lieve Maagd. Jij trekt deze week Bekers 5: De Heer van Teleurstelling, Wah wah wah wah! Maar dit is een oproep om eens goed naar jouw verwachtingen te kijken. Zijn deze wel realistisch? Ben jij niet veel te perfectionistisch bezig, lieve Maagd? Misschien mag je je eisen aan anderen en vooral jezelf bijstellen. Het hoeft niet allemaal tiptop te zijn. In elk leven moet een beetje regen vallen. Laat het even regenen, want daarna schijnt de zon weer, feller dan ooit tevoren. Ook voor jou!

Illustration, Art,
Tarot Stap voor Stap

Weegschaal: Twee van Staven

Hoi lieve weegschaal. Je trekt deze week De Heer van Heerschappij, Staven 2. Een belangrijke kaart die nogmaals wil benadrukken dat jij je dromen kunt leven en jouw sterkste verlangens kunt realiseren. Ben je wel in balans, lieve Weegschaal? Check regelmatig je gedachten. Beslis dan wat je wilt uitnodigen in je leven. Maak van elke keuze een opzettelijke poging om dichter bij je doel te komen. Ga groots boodschappen doen in het universum. Go get it, tiger!

Illustration, Art, Fictional character,
Tarot Stap voor Stap

Schorpioen: Aas van Zwaarden

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt in deze week Aas van Zwaarden: Halleluja! Je krijgt een Goddelijke ingeving en daar hoef je helemaal niets voor te doen. Je ziet het ineens allemaal zo duidelijk voor je. Het valt je toe en het is werkelijk een zegen. Deuren gaan voor je open, die eerder gesloten bleven. En het was je aan het begin van het jaar al voorspeld, lieve Schorpioen: Er staat je een geweldig jaar te wachten, waarin alle puzzelstukjes in elkaar zullen passen. Je krijgt een fast-pass van het leven!

Cartoon, Hand, Illustration,
Tarot Stap voor Stap

Boogschutter: De Zegewagen

Hoi lieve Boogschutter. Jij trekt De zegenwagen en dat betekent succes. Houd je hoofd koel en je hart warm. Als je de balans weet te bewaren, zal het leven je belonen. Maar als je te emotioneel een beslissing neemt of alleen maar met je hoofd naar je uitdagingen kijkt, dan verlies je het evenwicht en ook het succes. Let goed op jezelf deze week en zorg voor een echt diep evenwicht in jezelf. En een betere periode had je niet kunnen uitkiezen. Je hebt het allemaal in je, lieve Boogschutter, jij kunt dit!

Stained glass, Glass, Art, Window, Illustration, Fictional character, Religious item,
Tarot Stap voor Stap

Steenbok: Twee van Pentakels

Hoi lieve Steenbok. Jij trekt deze week Pentakels 2: De Pentakel Twee wil je laten zien dat alles in beweging is al lijkt de wereld op dit moment even stil te staan. ‘Het leven is als fietsen, om in balans te blijven moet je blijven bewegen’, zei de wijze Albert Einstein eerder al. De kaart geeft je deze week de kracht om je wildste dromen waar te maken als jij ervoor gaat. En jouw grootste doel, lieve Steenbok, is successen boeken. Dus gooi je huispak in de vuilcontainer en neem je leven in eigen hand. Het resultaat zal je verbazen!

Cartoon, Fictional character, Illustration,
Tarot Stap voor Stap

Waterman: Vijf van Pentakels

Hoi lieve waterman. Jij trekt deze week De Heer van Zorgen. Nee! Alsof we in deze tijd niet genoeg zorgen hebben! Maar zijn je zorgen wel echt of verzonnen? Jouw gedachten staan zelden stil, lieve waterman. Je analyseert alles en daar kun je heel onrustig van worden. Er zal altijd wel iets blijven om je zorgen over te maken. Tijd voor verandering, dus. Stap uit dat rad van die ontelbare hersenspinsels. Laat de zorgen even voor wat ze zijn en relax, take it easy!

Stained glass, Glass, Art, Window, Illustration, Modern art, Fictional character,
Tarot Stap voor Stap

Vissen: De Keizer

Hoi lieve vissen. Je trekt deze in deze week de meest betrouwbare kaart van het tarotdeck, De Keizer. Een oude, wijze man, die je vriendelijk, doch dringend vraagt je verantwoording te nemen voor jouw leven. Door meer structuur aan te brengen sla je twee vliegen in een klap, lieve Vis, want structuur en overzicht heb jij sowieso nodig om niet te gaan stressen. Ruim je spullen op. Plan balans me-time in voor jezelf en quality time met vrienden. Dat geeft weer rust in je huis en ruimte in je hoofd! En je wordt er zoveel blijer van. Enjoy!

Cartoon, Poster, Illustration, Art, Facial hair, Fictional character,
Tarot Stap voor Stap

Mabel van den Dungen (55) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie