Estafette vlog: een dag uit het leven van Didi Shanna

"Sorry Bram, dat ik 'm alvast zonder jou ga kijken"

In de ‘Estafette Vlog’ nemen we een kijkje in de levens van allerlei leuke, toffe en inspirerende mensen. Ze vloggen ieder 24 uur voor Glamour en laten zien hoe een ‘normale’ dag er in hun leven uitziet (als dat mogelijk is). Deze week: Didi Shanna, die een eigen YouTube-kanaal en Instagram (@didishanna) heeft en de vriendin is van radiomaker en YouTuber Bram Krikke.

24 uur met Didi Shanna

In deze vlog zien we een dag uit het leven van Didi Shanna, die samen met haar vriend Bram Krikke thuis in quarantaine zit. Didi vertelt hoe haar dagen eruitzien nu ze de deur bijna niet meer uit kan en deelt haar kledingstruggles: "Wat heb ik er eigenlijk aan om dit aan te doen? Je kan het alleen aan wanneer je even naar de supermarkt gaat of je hond uit gaat laten", vertelt ze. We feel you, Didi.

's Avonds kijkt de YouTuber een nieuwe aflevering van haar favoriete serie Temptation Island. Normaal kijkt ze dit samen met Bram, maar omdat hij aan het werk is, besluit ze er in haar eentje van te genieten. Mét een toetje, natuurlijk. Bekijk de hele Estafette Vlog hierboven.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good