Broers Bram en Mees Valbracht spelen Glamour's 'The Family Quiz'

'Het is echt heftig, dit'

In Glamours videoserie ‘The Family Quiz’ beantwoorden bekende Nederlanders vragen met en over hun broer of zus. Denk aan vragen als: wat is het gênantste wat je broer ooit heeft gedaan? Op wie had je zus vroeger een celebrity crush? En waarin verschillen jullie eigenlijk het meest? Dit keer is het de beurt aan de broers Bram en Mees Valbracht.

Bram en Mees Valbracht

Broers Bram (24) en Mees (20) Valbracht komen uit Alkmaar en werken allebei als model. Ze hebben allebei al heel wat ervaring en veel shows en shoots achter de rug. Een hoogtepunt van de twee is misschien wel de show van Dsquared2 die ze samen mochten lopen.

Glamour The Family Quiz

In deze aflevering van The Family Quiz vragen de twee broers elkaar het hemd van het lijf. Ze stellen veel uiteenlopende vragen aan elkaar. Zijn Bram en Mees nu closer met elkaar dan dat ze vroeger waren? Wie van de twee broers is de ideale schoonzoon? Wat is Bram zijn grootste talent? En nog véél meer.

Waar maakten Bram en Mees vroeger het vaakst ruzie over? Daarop antwoordde Bram dat hij vroeger een keer zó boos was dat hij een spijker door de Game Boy van Mees heeft geslagen. En andersom heeft Mees een keer de kabels van Brams oordopjes doorgeknipt. Dat belooft wat. Ben je benieuwd naar de antwoorden van de twee broers? Check dan de nieuwste aflevering van The Family Quiz hierboven.

Glamour YouTube

Voor nog meer afleveringen van The Family Quiz en andere leuke video's, kun je een kijkje nemen op ons YouTube kanaal.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good