Estafette vlog: een dag uit het leven van Iris Amber

De influencer deelt haar anti-vervelingtips

In de ‘Estafette Vlog’ nemen we een kijkje in de levens van allerlei leuke, toffe en inspirerende mensen. Ze vloggen ieder 24 uur voor Glamour en laten zien hoe een ‘normale’ dag er in hun leven uitziet (als dat mogelijk is). Deze week: de influencer Iris Amber, die een succesvol YouTube-kanaal en Instagrampagina (@irisamber) heeft.

24 uur met Iris Amber

In deze Estafette Vlog zien we een dag uit het leven van Iris Amber Nijboer, die nu samen met haar vriend thuis in quarantaine zit. Voor Iris Amber verandert er in principe niet heel veel. Ze is doordeweeks voornamelijk bezig met het filmen en editen van haar YouTube-video's. Verder showt ze ons haar nieuwste aankopen, geeft ze drie tips tegen verveling en laat ze samen met haar vriend haar hondje Buddy uit.

"Kijk ik heb zoiets van: of je kan de hele dag in je pyjama blijven zitten en jezelf helemaal miserable voelen dat je de hele dag thuis moet blijven en binnen moet zitten, of je maakt er gewoon een feestje van." YES Iris, hier zijn wij het helemaal mee eens.

Glamour op YouTube

Voor nog meer Estafette Vlogs van inspirerende mensen, afleveringen van The Family Quiz en andere leuke video's, kun je een kijkje nemen op Glamour's YouTube-kanaal.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good