Glamour's daghoroscoop: maandag 13 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

De dag komt moeizaam op gang en de taken die je moet afhandelen, wegen behoorlijk zwaar. Met discipline kom je ver. Loop niet weg voor je verantwoordelijkheden.

STIER
21 april-20 mei

Laat je niet uit het veld slaan door alles wat er op je af komt. Die sombere gedachten en gevoelens zijn er, maar je hoeft er niet te veel aan toe te geven.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wees vandaag niet te streng. Niet voor anderen, maar ook niet voor jezelf. Je krijgt de kans om te bewijzen wat je in je mars hebt. Ga ervoor, Tweelingen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je inzet voor anderen is fantastisch en je voelt haarfijn aan wat anderen nodig hebben. Lief, maar vergeet niet dat je ook goed (of beter) voor jezelf moet zorgen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Valt er vandaag weinig te lachen? Nou, dan is de uitdaging om er het beste van te maken. Zorg voor voldoende structuur en werk met een planning. Dat wekt goed genoeg.

MAAGD
24 augustus-22 september

Kleine stapjes, Maagd. Dan duurt het maar wat langer voor je je doel bereikt. Wat je voor een ander doet, doe je ook voor jezelf. Laat oud zeer los.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Kibbel niet over kleinigheden en laat je niet verleiden om iemand eens flink de waarheid te zeggen. Als je al reageert, slaap er dan een nachtje over.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Je bent niet verplicht om heel erg uit te wijden over je gedachten, maar met een norse manier jaag je anderen tegen je in het harnas. Een beetje uitleg geven kan vandaag geen kwaad.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Geldzaken vragen dringend om aandacht. Misschien moet je een knoop doorhakken. Dat is niet makkelijk, maar vandaag neem je het zekere voor het onzekere.

STEENBOK
22 december-20 januari

Vandaag valt het misschien niet mee om de grote lijn te zien of om afstand te nemen van een lastige situatie. Ja, je voelt je overweldigd. Wees extra lief voor jezelf.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je niks aardigs kunt zeggen, is het beter om je mening voor je te houden. Je bereikt niets met te veel kritiek, haast of commentaar op anderen. Zwijgen is goud!

VISSEN
20 februari-20 maart

Doorgaan en de hoop niet verliezen, Vissen. Iedere stap die je zet, is er één. Je staat er echt niet alleen voor, maar sommige dingen kunnen anderen niet voor je doen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie