Glamour's daghoroscoop: dinsdag 14 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Er worden momenteel hoge eisen aan je gesteld. Het voelt misschien of je geen tijd krijgt om op adem te komen. Je weet dat jij de enige bent die jouw eigen grenzen moet bewaken.

STIER
21 april-20 mei

Als ergens een deur sluit, is dat een teken om te accepteren dat je -op dit moment- weinig kunt doen om de situatie te veranderen. Accepteer en wacht op een beter moment.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Investeer in je netwerk en in je sociale contacten. Mail, app, bel mensen die jou ergens mee kunnen helpen. Aarzel niet; je hebt misschien een streepje voor op anderen.

KREEFT
22 juni-22 juli

In zakelijk opzicht krijg je te maken met pittige uitdagingen. Dat kan van álles betekenen; van een lastige klant of collega, tot slechte bereikbaarheid van mensen. Blijf kalm!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het ziet er naar uit dat je met een lastig persoon te maken hebt. Verspil geen tijd en pak het slim aan. Dit is geen dag om oeverloze discussies aan te gaan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je springt van de hak op de tak en je gedachten staan geen seconde stil. Las wat meer kleine pauzes in en zorg dat je niet te veel wordt afgeleid. Zo krijg je je werk gedaan.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een prima dag om afspraken te maken met bijvoorbeeld je partner. Duidelijkheid en praktisch denken, zijn op dit moment het belangrijkst. Maak af waar je aan begonnen bent!

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Ben je gespannen, geïrriteerd of baal je van het gedrag van iemand anders? De spanning loopt vandaag op en je reageert fel. Misschien terecht, maar het maakt de situatie lastiger.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Loslaten of een teleurstelling incasseren, is nooit leuk. Vooral als het gaat om iets waar je met hart en ziel aan hebt gewerkt. Over een paar dagen krijg je meer duidelijkheid.

STEENBOK
22 december-20 januari

Zelfs jou lukt het niet altijd om je geduld te bewaren en kalm te blijven. Je emotionele reactie is dan ook helemaal niet vreemd of raar. Laat het maar gebeuren.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je hebt zelf misschien niet in de gaten hoe groot dat je uitstraling is en wat je houding lijkt te zeggen. Anderen kunnen jouw gedrag vandaag maar moeilijk plaatsen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het gaat er niet om wat anderen voor jou kunnen doen, maar ook wat jij voor anderen kunt betekenen. Bundel je krachten vandaag met die van anderen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie