Glamour's daghoroscoop: woensdag 15 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Dat ene idee is misschien heel erg goed, maar het is niet het juiste moment. Kom er op een later moment op terug en focus je vandaag op andere zaken,

STIER
21 april-20 mei

Een realitycheck kan totaal onverwacht plaatsvinden. Het hakt er flink in, maar deze situatie wil je ook iets duidelijk maken. Blijf hoe dan ook beleefd en vriendelijk.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Veel van je ideeën worden naar de prullenbak verwezen, maar laat je niet uit het veld slaan en ga gewoon door met brainstormen en creatieve oplossingen bedenken.

KREEFT
22 juni-22 juli

De financiële situatie van jou en je lief zijn misschien veranderd. Ze kunnen wel weer een update gebruiken. Nieuw budget of andere afspraken maken? Goed idee!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dring niet aan, wees voorzichtig en accepteer dat je vandaag je zin niet krijgt. Jezelf tijdelijk terugtrekken, is geen teken van zwakte, maar getuigt juist van inzicht.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je kunt van alles willen, maar als je lichaam niet meewerkt, is het tijd om de lat wat lager te leggen en rust te nemen. Opgelet: ongelukken zitten in een klein hoekje.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Vriendschap is op dit moment misschien zelfs belangrijker dan de liefde. Of lopen ze een beetje door elkaar heen? Jij bent er zelf ook nog niet helemaal uit, lijkt het.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Oude ideeën en overtuigingen worden op de proef gesteld. Sommige dingen hebben geen waarde meer en mag je nu loslaten. De tijden zijn veranderd en jij ook!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Misschien is het een goed idee om een plan eerst uit te werken. Als je op details let, zie je snel waar je extra aandacht aan kunt besteden. Zwem niet tegen de stroom in!

STEENBOK
22 december-20 januari

Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Jij neemt vandaag geen risico en neemt een beslissing met je verstand. Dat is nu beste instelling

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je kunt van alles bedenken en jouw strategie is op papier 100% kloppend, maar je eigen emoties en de reacties van anderen bewijzen dat het zo niet werkt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je loopt vandaag vast op hardnekkige gedachtes. Vooral als je de situatie vergelijkt met anderen of met je eigen (hoge) verwachtingen. Slow down, Vissen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie