Glamour's daghoroscoop: donderdag 16 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Mensen beloven wel vaker iets en het is soms heel lastig om alle beloftes na te komen. Dat geldt voor anderen, maar ook voor jou. Probeer zaken vanuit een andere hoek te bekijken.

STIER
21 april-20 mei

Maak je je zorgen over een financiële kwestie? Als oude methodes niet (meer) werken, kun je onderzoeken hoe je veranderingen kunt aanbrengen zonder al te veel moeite.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Er gebeurt veel in je omgeving, maar vandaag zit het voor jou persoonlijk weer eens flink mee. Dat is iets om blij mee te zijn, want van dat goede nieuws, knap je enorm op.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je bent vandaag misschien niet in de allerbeste stemming, maar dat is begrijpelijk. Je hóeft niets te zeggen over je gevoelens en je bent ook geen uitleg verschuldigd. Doe wat goed voelt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je belangstelling voor iemand ander is heel fijn, maar misschien worden je goede adviezen niet geaccepteerd. Over een tijdje bereik je meer, dus laat het even voor wat het is.

MAAGD
24 augustus-22 september

Soms lucht het enorm op als je een knoop doorhakt. Dat geeft het gevoel dat je de touwtjes weer in handen neemt. En daar ben je ondertussen heel hard aan toe…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De bemiddeling van iemand anders kan ervoor zorgen dat je in contact komt met iemand. Dit kan om een zakelijk contact gaan, maar ook om iemand die je uit het oog verloren was,

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Dit is een prima dag om de balans op te maken en opnieuw te bepalen wat écht belangrijk voor je is. Maak je niet druk om wat anderen daarvan vinden.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Of je nu in tijdnood komt, last krijgt van een schuldgevoel of iets niet voor elkaar krijgt: meld het en doe niet alsof er niks aan de hand is. Maak het niet ingewikkelder dan nodig is.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je kunt er op wachten dat er op korte termijn weer veranderingen plaatsvinden, maar vandaag is het betrekkelijk rustig. Maak daar gebruik van en neem zoveel mogelijk rust.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Soms is niet reageren de beste manier om een reactie van anderen te krijgen. Als jij niets zegt of doet, neemt de ander misschien het initiatief. Sta je daar voor open vandaag?

VISSEN
20 februari-20 maart

Alle feiten gewoon op een rijtje zetten, helpt vaak om zaken overzichtelijk te maken. Paniek brengt je nergens, maar logisch nadenken en feiten checken, helpt enorm.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie