Glamour's daghoroscoop: vrijdag 17 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Ook al zet je misschien geen grote stappen en gaan dingen niet zo snel als je wilt; je boekt in ieder geval vooruitgang. Mede dankzij de fantastische hulp van iemand anders.

STIER
21 april-20 mei

Hou er rekening mee dat zaken zelfs op het allerlaatste moment nog kunnen veranderen. Reken jezelf niet rijk, beloof niks en wees flexibel. Wees voorzichtig met je woorden.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het aanbod om je ergens mee te helpen, kon op geen beter moment komen. Natuurlijk wijs je dit niet van de hand. Jij zou voor een vriend(in) precies hetzelfde doen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Soms moeten dingen eerst slechter gaan, voordat ze beter kunnen worden. Soms moet je door een bepaalde fase heen om te kunnen groeien. Niets gebeurt voor niets, Kreeft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Ook al had je misschien op meer of beter nieuws gehoopt: vandaag wordt voorzichtig duidelijk dat verbetering onderweg is. Grijp die uitgestoken hand aan.

MAAGD
24 augustus-22 september

In je eentje schiet je weliswaar op, maar met anderen wordt het veel gezelliger. Bovendien is het fijn om ideeën en ervaringen uit te wisselen. Win-win.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een mooie dag voor liefde en vriendschap, maar het vraagt wel om creatieve oplossingen om contact te leggen met anderen. Wat een zegen dat er zoveel mogelijkheden zijn.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als jij op je strepen blijft staan en de ander ook geen millimeter wil toegeven, wordt het lastig. Is het echt erg om de eerste stap te zetten, Schorpioen?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Er wordt vandaag van alles besproken en er zijn aardig wat opties. Voordat je een beslissing neemt, is het belangrijk dat je alles tegen elkaar afweegt. Neem die tijd!

STEENBOK
22 december-20 januari

Bij sommige plannen heb je de hulp van anderen nodig. Daarnaast is het belangrijk dat er heldere afspraken worden gemaakt. Dat laatste kan nog een dingetje worden, dus let op.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Maak je vandaag vooral niet druk om bijzaken en probeer je niet zo te ergeren. Je verwacht behoorlijk veel van anderen en dat is nu net iets te veel gevraagd.

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Kalmte gaat je redden, Vissen. Weiger om aan sombere gedachten toe te geven en kijk vooral naar de dingen die wél goed gaan. Neem dat gevoel mee naar het weekend.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie