Glamour's daghoroscoop: zaterdag 18 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je wilt van alles doen, maar er komt maar weinig van terecht. Als je dat per se wil voorkomen, moet je streng zijn voor jezelf en op tijd beginnen.

STIER
21 april-20 mei

Veel dingen heb je goed onder controle, maar één onderwerp krijg je maar niet onder de knie. Misschien lukt het als je het op een andere manier probeert of hulp accepteert.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Laat je vanmiddag niet uit het veld slaan door de moeizame sfeer tussen jou en iemand anders. Met charme, begrip (en misschien een excuus) komt het vast weer goed.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je voelt je weer eens te verantwoordelijk voor de problemen van anderen. Doe daar alleen iets mee als je zeker weet dat je deze verantwoordelijkheid erbij kunt hebben.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hoe anderen ook tegen je doen; blijf jezelf en hou de eer aan jezelf. Als mensen jouw inzet niet waarderen, is het tijd om je voor anderen in te zetten.

MAAGD
24 augustus-22 september

Is het tijd om iets los te laten of om iets uit te praten? Jij weet wat op jou van toepassing is. Heb je iets goed te maken? Wees flink en onderneem stappen. Dit duurt al te lang.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Humor heeft je al door menig lastige situatie gesleept en dat is nu niet anders. Het is goed om een beetje afstand te nemen van je zorgen. Je knapt er van op.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je hebt vandaag mooie kansen en jouw gedrag bepaalt of iets net zo goed uitpakt als mogelijk is. Wees voorzichtig, maar doortastend. Je intuïtie leidt je wel.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een dag om thuis te blijven, om aan jezelf te denken, om te rusten, te dromen, plannen uit te werken. Kies vandaag voor jezelf. Je hebt het hard nodig.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een financiële tegenvaller is niet leuk, maar het is echt een geval van overmacht. Misschien kun je de schade beperken door uit te zoeken of je een deel van je geld terug krijgt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een sombere of negatieve instelling is niet alleen slecht voor jou, maar ook voor de mensen in je omgeving. Wat helpt? Aandacht besteden aan iets waar je van ontspant.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je kunt je emoties vandaag maar moeilijk verbergen, maar is dat eigenlijk wel nodig? Gooi het eruit en lucht je hart bij iemand. Daar knap je van op.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie