Glamour's daghoroscoop: zondag 19 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Bij jou weet je ook nooit wanneer je het roer radicaal omgooit! Maar dat er binnenkort iets gaat gebeuren, voel jij al aankomen. Nog even finetunen en dan ga je ervoor.

STIER
21 april-20 mei

Een afspraak verloopt anders dan je had gedacht. Er is veel verwarring en miscommunicatie. Verlies je geduld niet en bedenk dat je niet altijd weet wat er bij anderen speelt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een zakelijke ‘kans’ is misschien toch niet zo goed als je denkt. Een beetje onderzoek doen kan geen kwaad. Zorg dat je vragen vandaag (of morgen) beantwoord worden.

KREEFT
22 juni-22 juli

Niet alles is wat het lijkt en dat geldt zeker ook voor jouw gevoelens. Pas op dat je geen beloftes doet die je niet kunt nakomen. Denk na voor je spreekt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je hebt nu welk zo’n beetje alles gedaan wat je wilde doen en je bent klaar om (nieuwe) plannen uit te voeren. Let op: heb je geen details over het hoofd gezien?

MAAGD
24 augustus-22 september

De laatste tijd was er nauwelijks tijd voor de liefde. Of werd je afgeleid door andere zaken. Vandaag is een fantastische dag om er samen iets moois van te maken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Geen energie of uitgeput van (weer) een slechte nacht? Dan is het tijd om een rustdag in te lassen. Niks hoeft. Luister naar je lichaam. Dat is nu het enige dat telt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Aan fantasie ontbreekt het niet en jij bent in de mood om iets moois van deze dag te maken. Ja, dit kan voor de liefde heel goed uitpakken. Maar er zijn meer mogelijkheden….

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het is ok om jezelf een klein beetje zielig te vinden, maar weiger om in zelfmedelijden weg te zakken. Er komen echt wel weer nieuwe kansen, Boogschutter. Beloofd!

STEENBOK
22 december-20 januari

Geef toe; je houdt er niet van om anderen advies te vragen, maar toch is het nu slim om dat wél te doen. Het kan je namelijk veel geld schelen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Dat ene plan is misschien toch niet zo uitvoerbaar als je hoopte. Besteed er geen tijd (en geld) meer aan als dit het geval is. Weet waar je grenzen liggen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Vandaag ben je er duidelijk niet helemaal bij met je gedachten en dat kan voor vreemde of gevaarlijke situaties zorgen. Let op in het verkeer. Concentreer je.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie