Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Cartoon, Comics, Games, Illustration, Fiction, Comic book, Art, Organism, Fictional character, Graphic design,
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: De Magiër

Hoi lieve Ram. Je trekt deze week de Magiër. Ik zeg: Hemels! Jij bent jouw eigen Hans Klok in pocketformaat: Bring the magic in. Jij kunt alles “goochelen” wat jij maar kunt bedenken. Want jij bent de zendmast tussen hemel en aarde. Jij kunt alles creëren wat je maar wilt en dat gaat sky high. En jij gaat toch altijd voor het beste, lieve Ram, je doet het zeker niet voor minder! Haal je toverstaf van uit het stof en maak je bucketlist. If you can dream it, you can do it!

Illustration, Art,
Tarot Stap voor Stap

Stier: Aas van Pentakels

Hoi lieve Stier. Gefeliciteerd, jij trekt deze week een van de hoogste kaarten uit het tarot deck: de Pentakles Aas, die succesvolle tijden aankondigt. Geluk is aan je zijde en je mag het met open armen en een rustig gemoed allemaal ontvangen. Je hebt hard gewerkt en nu krijg je Goddelijke blessings. En je hoeft daar gek genoeg helemaal niets voor te doen. Nou, dat komt je toe, lieve stier, want jij denkt er niet aan om op te geven. Dat ligt niet in jouw aard. Hoe zalig dat nu de zoete regen van overvloed op jou neerdaalt!

Cartoon, Fiction,
Tarot Stap voor Stap

Tweelingen: Twee van Bekers

Hoi lieve Tweeling. Jij trekt deze week een echte mazzelaar! De Heer van Liefde, een kaart van gelukzaligheid en wederzijdse liefde met veel enthousiasme, passie en warmte. Kun je je nog meer wensen, lieve Tweeling? Dit past als een handschoen. Jij wordt zo graag gekoesterd, geliefd en verzorgd. Zo zalig in de watten gelegd te worden door je liefde. Het leven is een groot feest. Het is een week om ontzettend dankbaar te zijn voor zoveel overvloed in je leven.

Cartoon, Illustration, Art, Fictional character, Painting, Gesture,
Tarot Stap voor Stap

Kreeft: Gerechtigheid

Hoi lieve Kreeft. Je trekt deze week de kaart Gerechtigheid. Een heerlijke kaart van oorzaak en gevolg. Jij doet zoveel voor een ander, lieve Kreeft, en als een ander een goed gevoel heeft word jij daar ook blij van. What goes around, comes around. Wat je gezaaid hebt zal je ook oogsten. Je mag nu de vruchten plukken. Deze kaart fluistert je zachtjes in je oor: ‘Wees niet bang, lieve kreeft, je krijgt eindelijk gerechtigheid. Het komt allemaal goed”. Hoe mooi is dat? Zalig toch.

Fictional character, Poster, Art, Illustration, Supervillain,
Tarot Stap voor Stap

Leeuw: De Geliefden

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt deze week De Geliefden. Love is in the air, zou je zeggen. Maar de kaart wil je er ook op attenderen dat jij eerst zelfliefde en eigenwaarde mag ontwikkelen, voordat je dat aan een ander kunt geven. Alleen met een vol hart kun je liefde geven. En dat kun jij zeker met je grote gulle hart en liefde voor alles en iedereen, lieve leeuw. Ontwikkel in jezelf complete liefde aan jezelf, aan je baas, je collega’s, je geliefde en je dieren. Aan je werk, je hobby. En als je even extra je best doet ligt de liefde voor het grijpen.

Fictional character, Cartoon, Fiction, Poster, Art, Illustration, Comics, Flesh,
Tarot Stap voor Stap

Maagd: De Keizer

Hoi lieve Maagd. Jij trekt in deze week De Keizer. Een wijze en betrouwbare man, die je vraagt structuur aan te brengen in je plannen om te slagen in het leven: Een begin, een midden en een eind. En door te gaan tot het klaar is! Maar dat hoeft hij jou eigenlijk geen twee keer te zeggen, lieve Maagd, jij bent het meest efficiënte en perfectionistische teken uit de dierenriem. Misschien is het wel wijs je zaakje even weer op orde te brengen. Stroop je mouwen op en geniet van het resultaat. grrrl power!

Cartoon, Poster, Illustration, Art, Facial hair, Fictional character,
Tarot Stap voor Stap

Weegschaal: Aas van Zwaarden

Hoi lieve Weegschaal. Je trekt de Aas van Zwaarden: Een zegen en een gouden ingeving! Gefeliciteerd! Je zit misschien al een tijdje te kauwen op een probleem en het lijkt allemaal niet te passen. Dat zit je dwars, lieve Weegschaal, want in de meeste gevallen ben je heel erg slim en kom je al snel tot een oplossing. Maar dan weet je het opeens. Dat je daar niet eerder aan gedacht hebt. Deze week vallen alle puzzeltjes op hun plek. Je hoeft niets te doen. Laat het tot je komen en verwonder je slechts! Ik zeg hoera!

Cartoon, Hand, Illustration,
Tarot Stap voor Stap

Schorpioen: Zes van Bekers

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt in deze week Bekers 6. De Heer van Plezier, die je er nog eens op wijst dat je plezier mag hebben met een open hart. En dat is niet tegen dovemans oren gezegd. Dat doe jij toch het liefst, lieve Schorpioen! Geniet van alles wat het leven jou te bieden heeft. Zie de kaart als een warm bad, vol liefde, veiligheid, verbinding en vertrouwen. Ga het ervaren! En omdat we deze week toch nog met z’n allen aan huis gebonden zijn is dit is het moment je huisgenoten te porren voor een hilarisch spelletje Hints.

Cartoon, Illustration, Art, Fiction, Mural, Painting, Fictional character, Street art, Visual arts, Drawing,
Tarot Stap voor Stap

Boogschutter: Drie van Pentakels

Hoi lieve Boogschutter. Jij trekt Pentakels 3: De Heer van Werk. Een positieve kaart, want deze laat je zien dat je met hard werken en concentratie jouw wildste dromen kunt waarmaken. Maar voor jou is dat slechts een bevestiging, lieve Boogschutter, want jij vertrouwt er altijd al op dat de toekomst je veel geluk biedt. Jouw skills zullen jou winst opleveren. Maar dan moet je je wel volledig focussen op het werk. Het zit er allemaal voor je in. Doe je ogen maar dicht en zie het voor je!

Stained glass, Art, Glass, Architecture, Illustration, History, Fictional character, Prophet, Visual arts, Window,
Tarot Stap voor Stap

Steenbok: Vier van Zwaarden

Hoi lieve Steenbok. Jij trekt deze week Zwaarden 4. Deze kaart staat voor stilstand en afgedwongen rust. Je mag even niet losgaan. Door omstandigheden word je “stilgezet”. Kan het nog toepasselijk in deze bijzondere tijd? De kaart geeft aan dat je de gelegenheid mag aangrijpen om tot jezelf te komen. Even helemaal je rust vinden en je voorbereiden op de toekomst. Maar jij bent van nature extreem geduldig, dus dat moet voor jou geen probleem zijn, lieve Steenbok. Enjoy the peace!

Fictional character, Window, Glass, Metal,
Tarot Stap voor Stap

Waterman: De Duivel

Hoi lieve Waterman. Jij trekt deze week De Duivel. Nee, niet schrikken! Het is echt een prachtige kaart, de kaart van de illusie. Je denkt dat iets je in zijn greep houdt, maar dat is niet zo! Je kunt alles per direct loslaten. Hoe mooi is dat?! Waar sus je jezelf mee in slaap? Netflix, excessief veel sporten of schoenen kopen bij Zalando? Weet dat je nergens aan vast zit en dat je emoties slechts illusie zijn. Illusie staat dan wel centraal in jouw horoscoop, lieve Waterman. Maar je hebt zeker de kracht dit te veranderen. Begin vandaag!

Mythology, Illustration, Fictional character, Poster, Art, Flesh, Fiction, Tattoo,
Tarot Stap voor Stap

Vissen: Twee van Pentakels

Hoi lieve Vissen. Je trekt Pentakels 2. It is all going full swing! Deze kaart wil je laten zien dat alles in beweging is, dat alles stroomt. Je krijgt deze week de kracht om grootse zaken te bereiken. Je stoutste dromen kunnen werkelijkheid worden als jij ervoor gaat en in beweging blijft. Kies voor jezelf en neem je leven in eigen handen. Maar omdat jij van jezelf al heel beweeglijk bent, lieve vis, dat gaat zeker goedkomen. En vergeet niet intens te genieten van het resultaat!

Cartoon, Fictional character, Illustration,
Tarot Stap voor Stap

Mabel van den Dungen (55) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie