Avond Avonturen: Mowgli, deel 3

'Zijn vingers zijn overal'

Just a bit more scrolling before I turn the lights out
Delmaine DonsonGetty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin.

Deel 1 en deel 2 van Avond Avonturen: Mowgli gemist? Lees ze nog even snel terug!

Hoorbaar genot

Het is opvallend dat hij kreunt en ik geniet ervan dat hij niet terughoudend is in het produceren van geluid. Wat me ook opvalt, is dat hij muziek heeft opgezet, terwijl ik onder de douche stond. Ik heb niet lang de tijd om hierbij stil te staan, want met een snelle beweging heeft hij mij op mijn rug gekregen en zijn gezicht tegen het katoen van mijn string aan geduwd. Enigszins ongerust over mijn geur - aangezien ik geen schoon ondergoed bij me had - maakt hij ook dit laatste stukje stof los van mijn lijf. Zijn vingers zijn overal en ik voel hoe hij zijn duim in mijn anus haakt en hij met een vlotte beweging - inclusief plopgeluid - de tampon verwijderd. O. MY. GOD. Ik kan wel door de grond zakken, maar dit lijkt Mowgli niet op te vallen en hij begint zijn tong kunsten te vertonen tussen mijn benen. Dat hij weet wat hij doet, mag wel duidelijk zijn, want binnen enkele minuten lig ik met trillende benen het gebouw bij elkaar te schreeuwen.

Na een orgasme of drie, trek ik hem aan zijn haren omhoog, waarna hij gaat zitten en ik besluit mijn gezicht op zijn piemel te laten zakken. Het waarnemen van zijn formaat en het daadwerkelijk vullen van mijn mond zijn toch twee andere werelden en het valt me nu pas op dat naast groot en dik dit wellicht de mooiste piemel is die ik in lange tijd heb gezien. Sun kissed, net als de rest van zijn lichaam en kaarsrecht. De minuten waarin ik mijn orale vaardigheden tentoonstel, tikken voorbij en zijn hoorbare genot stimuleert mijn enthousiasme. Én blijkbaar het zijne. Met een ferme hand drukt hij tegelijkertijd mijn hoofd meer naar zijn onderbuik en spant zijn buik aan om deze iets dichter bij mijn huig te brengen. De tranen schieten spontaan in mijn ogen als ik hem wel erg ver in mijn keel voel glijden en ik maak dan ook kenbaar dit niet fijn te vinden door wild met mijn hand op het matras te slaan. Hij laat los. Mijn speeksel vormt een sliert tussen zijn eikel en mijn lippen. ‘Fuck, wat geil’, zegt hij. Niet helemaal wat ik in gedachten had, maar oké.

Gênant

Hij zit ietwat onderuit gezakt. Ik plant mijn benen aan weerszijden van zijn lichaam en neem plaats op zijn schoot. De geile energie gonst tussen ons in en gelijktijdig bewegen we naar voren om elkaar te zoenen. Door de snelheid komen onze tanden met elkaar in aanraking. GÊNANT! Gelukkig besluiten we dit beiden te negeren. ‘Kom alsjeblieft nu op me zitten,’ ondanks de jammerende verwoording is dit een duidelijk bevel. In een vlaag van verstandsverbijstering laat ik hem één keer volledig in me verdwijnen, als plots het zuurstof mijn hersenen weer bereikt. ‘Je moet wel even een condoom om doen,’ ik kus hem en glij dan zijwaarts van hem af. Een stukje rubber gaat me inmiddels niet meer redden van de voor de soa-poli onbekende en nieuwe ziektes waar hij - hoogstwaarschijnlijk - mee rondloopt, maar het biedt wel bescherming tegen een eventuele enthousiaste spermacel die zich in mijn baarmoeder wilt nestelen.

Size doesn't matter

De zoektocht naar een condoom in het nachtkastje heeft iets meer voeten in de aarde dan ik verwachtte en dus loop ik naar mijn tas om er één uit te toveren. ‘Thanks’, hij rolt het ultra thin Durex-condoom af en zegt, ‘Ik heb deze wel vaker laten scheuren’. Ik probeer een lach te onderdrukken, maar het lukt niet. Op de een of andere manier wind mijn reactie hem juist op en hij trekt me iets lager op het matras en dringt vervolgens volledig bij mij naar binnen. Zijn grootte én dikte zijn nu goed voelbaar. Holy shit. Op een rustig tempo beweegt hij zich in en uit mij, terwijl ik steeds iets harder kreun; 75 procent van genot, maar ook zeker 25 procent van de pijn. Hij is echt net iets te veel van het goede en ik probeer dan ook mijn gezicht in een plooi te houden. Size doesn’t matter, zeggen ze altijd. Ja, tot je een iets te grote tegen komt.

‘Schatje, doe ik je pijn?’, vraagt hij nog. Ik schud mijn hoofd en probeer mijn benen te herpositioneren waardoor hij niet al te diep kan stoten, zonder succes. Want met zijn volgende stoot heb ik het gevoel dat al mijn ingewanden in mijn borstkas samenscholen. ‘Auw!’ ‘Sorry, schatje!’ Langzaam stoot hij weer verder, maar het wordt er niet beter op. En dus geef ik verbaal aan van positie te willen wisselen. Als ik de reversed cowgirl op hem uitprobeer merk ik meer controle te hebben over de diepte van de stoten en begin nu echt te genieten van onze sessie. ‘Schatje, dit is voor mij niet heel chill’, zegt hij mid-beweging. En dus proberen we het op de face-to-face manier. Hierbij laat hij mij ook volledig het voortouw nemen en heb ik al snel de smaak te pakken. Ritmisch beweeg ik op en neer, heen en weer en draai ik met mijn heupen als hij me vast pakt. ‘Ik wil je staand nemen.’ U vraagt, wij draaien en dus glij ik wederom zijwaarts van hem af en werp een snelle blik op zijn prachtige geslachtsdeel. Het condoom dat eromheen zat, is verdwenen en als ik met mijn hand tussen mijn benen ga, voel ik dat deze in mij is achtergebleven. Ondanks de duidelijk voelbare aantrekkingskracht is dit de eerste keer from hell. Er zijn genoeg dingen “mis” gegaan, maar ik ben vastberaden ook hem een orgasme te gunnen en dus gaan we door.

Lenigheid

Met een nieuw condoom om drukt hij me tegen een beschilderd schot aan en tilt mijn ene been op zodat ik deze om zijn middel kan klemmen. Voor het eerst ben ik blij dat ik met enige regelmaat hot yoga heb gedaan en mijn lenigheid enigszins heb verbeterd ten opzichte van een jaar geleden. Met gemak houden we deze positie vol tot het schot krakende geluiden begint te maken. We verplaatsen ons terug naar het bed en terwijl ik mijn beste krakeling imitatie laat zien, staat hij een eind weg te pompen op de rand van het bed, waarbij zijn eikel steeds mijn baarmoedermond aantikt. Pijn is fijn, pijn is fijn, pijn is fijn - blijf ik mentaal herhalen als een mantra om me door deze laatste seconden heen te slepen. Zijn orgasme is krachtig en hard, evenals het geluid dat uit zijn keel ontsnapt. Geil!

Magneten

Uitgeteld trekt hij zich terug en laat ik mijn benen van het bed af bungelen. Het duurt dan ook een paar minuten voor onze gejaagde ademhaling een rustiger ritme aanneemt. ‘Theetje?’, vraagt hij, terwijl hij op staat en naakt het keukengedeelte in loopt. ‘Ja, lekker’, beantwoord ik zijn vraag. Als ik rechtop ga zitten, zie ik mijn tampon op de grond liggen, beschaamd pak ik deze van de vloer en loop naar de keuken om de prullenbak te zoeken. Naakt en knuffelend staan we te wachten tot de waterkoker zijn taak heeft vervuld, waarna Mowgli twee kopjes vult en we ons weer richting het bed begeven. De uitzonderlijke (en soms wat pijnlijke) seks heeft deze dag compleet gemaakt en zonder een slok te nemen van mijn gekookte water val ik in slaap. Ook gedurende de nacht zijn we als twee magneten en laten elkaar niet los.

The morning after

De volgende ochtend ontwaak ik verward en het duurt dan ook even om te beseffen waar ik ben. Als ik de lichtbruine manen op het kussen naar me zie liggen, dringen de herinneringen aan de nachtelijke uren mijn brein weer binnen en ik glimlach. Het is net iets te vroeg om deel te nemen aan het leven en dus sluit ik wederom mijn ogen en kruip dicht tegen het warme lichaam van Mowgli aan. Al slapend slaat hij een arm om me heen en kust mijn schouder. De wereld kan wel even wachten, voor nu zijn het hij en ik in dit heerlijke, warme bed.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good