Deze bordspellen kun je nu online bestellen bij Uber Eats

Nú zin in een spelletje? Bestellen maar!

Deze spellen kun je nu online bestellen bij Uber Eats
FlashpopGetty Images

We moeten allemaal onze creativiteit gebruiken om er toch het beste van te maken in deze periode. Netflix uitgespeeld, en zin in een ouderwets bordspel? Dan heeft Uber Eats misschien wel dé oplossing voor jou. Vanaf nu bezorgt UberEats namelijk – naast je favoriete eten – ook je favoriete spellen.

Spellen bestellen Uber Eats

Het food delivery-bedrijf is een samenwerking gestart met Hasbro. Je kunt vanaf nu je favoriete spellen – denk aan Dokter Bibber, Trivial Pursuit, Monopoly en Wie is het?bestellen bij het online bestel- en bezorgplatform en je krijgt ze binnen no time thuisbezorgd. Hoe ideaal is dat?

De samenwerking is een onderdeel van de wereldwijde campagne Bring home the fun, met als doel om alle ouders tips en tricks te geven om de kinderen thuis bezig te houden met spellen. Je weet wel, IRL-spellen, die niet op de iPad staan. Een leuk en leerzaam initiatief, want hoe gezellig is het om met je hele gezin óf je huisgenoten om de tafel te zitten voor een ouderwetse spelletjesavond?

Zien: The Family Quiz met Lizzy en Charlie van der Ligt

Online spellen spelen

Levert Uber Eats geen Hasbro spellen bij jou in de buurt? Of zit je met niet genoeg mensen in huis? No worries, er zijn altijd andere opties om spellen te spelen met je vrienden of familie. Eerder schreven we al artikelen over de spellen De Weerwolven van Wakkerdam en Cards Against Humanity. Deze spellen hebben nu ook allebei een online versie, waardoor je de gezellige gezelschapspellen nu ook samen met je vrienden kunt gaan spelen, zónder dat je bij elkaar hoeft te zijn. Let the games begin!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good