Shelly en Bo Sterk spelen Glamour's 'The Family Quiz'

'Bo is echt prototype ochtendchagrijntje'

In Glamour’s videoserie ‘The Family Quiz,’ beantwoorden bekende Nederlanders vragen met en over hun broer of zus. Denk aan vragen als: wat is het gênantste wat je broer ooit heeft gedaan? Op wie had je zus vroeger een celebrity crush? En waarin verschillen jullie eigenlijk het meest? Dit keer is het de beurt aan presentatrice Shelly Sterk en haar zusje Bo.

Shelly en Bo Sterk

Shelly Sterk (28) groeide op in Den Haag en ken je waarschijnlijk als televisiepresentatrice en verslaggeefster. Ze zou eigenlijk voor 100%NL als verslaggever gaan werken tijdens het Eurovisie Songfestival, maar dat gaat helaas niet door. Ze speelt The Family Quiz samen met haar zusje Bo (24).

The Family Quiz

In deze aflevering van The Family Quiz vragen de twee zussen elkaar het hemd van het lijf. Ze stellen elkaar uiteenlopende vragen, zoals: Op wie had Shelly vroeger altijd een crush? Waar hadden de twee zussen vroeger de meeste ruzie over? En wat is de leukste eigenschap van Shelly?

Op de vraag 'wie van jullie heeft de beste humor?' heeft Shelly meteen antwoord. "Bo is echt een stuk grappiger dan ik. Dat zeg ik eerlijk . Ik ben echt niet grappig en Bo lacht vooral heel hard om haar eigen grappen, dus ik denk dat dat ook wel een ding is," vertelt Shelly aan Glamour.

Glamour op Youtube

Bekijk de video hierboven. Voor nog meer afleveringen van The Family Quiz, Estafette Vlogs van inspirerende mensen en andere leuke video's, kun je een kijkje nemen op Glamour's YouTube-kanaal.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good