Glamour's daghoroscoop: maandag 20 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Jouw woorden komen vandaag harder over dan je bedoeling is, maar dan is het kwaad al geschied. Loop desnoods even weg als een situatie te veel van je vraagt.

STIER
21 april-20 mei

Het Stier-seizoen is begonnen en dat betekent dat jij in je comfortzone komt. Maar eerst moet je die ene lastige taak afronden. Van uitstel komt afstel!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je mag tevreden zijn over wat je tot nu toe hebt bereikt. Het is lastig om iets nieuws onder de knie te krijgen, maar het is noodzakelijk. Geef niet op!

KREEFT
22 juni-22 juli

Geldzaken zijn op dit moment wat minder stabiel dan je had bedacht, dus is het slim om daar extra aandacht aan te besteden. Een impulsaankoop voldoet niet aan je verwachtingen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Liefde is een werkwoord. En zonder liefde valt het zwaar om je werk te doen. Misschien is het tijd om een aantal zaken voorlopig wat minder aandacht te geven.

MAAGD
24 augustus-22 september

Wees duidelijk en draai niet om de hete brij heen. Het is duidelijk dat iets je enorm dwars zit. Met steken onder water los je de situatie niet op. Integendeel…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het vergt moed om de eerste stap te zetten, maar daar draai jij je hand nu niet voor om. Vandaag kun je een situatie verbeteren door anderen voorrang te geven.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Een groot deel van de spanningen van de laatste tijd valt weg, maar nu zit je met een beetje leeg gevoel. Toch zijn er veel voordelen, en die begin je nu te ontdekken!

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Het gaat niet alleen om een praktische instelling, maar het is ook belangrijk om snel tot actie over te gaan. Als je te lang aarzelt, gaat er een kans aan je neus voorbij.

STEENBOK
22 december-20 januari

De ideeën zijn goed, de uitvoering is wat minder. Dat komt niet alleen door een gebrek aan samenwerking, maar ook door te veel haast en te weinig ervaring.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Jij en iemand anders zijn het niet met elkaar eens en de spanning loopt op. Net als de koppigheid. Het gaat er niet om wie er gelijk heef, maar hoe jullie dit oplossen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Opstartmoeilijkheden? Als je ziet hoeveel werk je vandaag af moet krijgen, is het zonde om veel tijd te verspillen. Maak in ieder geval een prioriteitenlijstje.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie