Glamour's daghoroscoop: dinsdag 21 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Vanuit je gevoel spreken en handelen is prima. Op voorwaarde dat je algemeen belang voorop stelt. Dat is best lastig, want een offer brengen is vandaag gewoon niet leuk.

STIER
21 april-20 mei

Werk en privé liggen met elkaar overhoop en dat veroorzaakt spanningen. Logisch, want deze chaos is te veel van het goede. Blijf kalm en zoek naar een oplossing die nú werkt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Bijna perfect, maar daar neem je geen genoegen mee. Misschien helpt het om advies te vragen aan iemand die jou goed kent. Twee weten meer dan een.

KREEFT
22 juni-22 juli

Afleiding is soms de beste manier om de aandacht af te leiden van iets/iemand waar jij je enorm aan ergert. Voor jezelf opkomen, is vandaag erg belangrijk.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hoe een lastige klus het best kan worden aangepakt? Daarover verschillen de meningen. Hopelijk komen jullie tot een oplossing na de heftige discussies die gevoerd worden.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is niet leuk, maar je moet soms door een vervelende fase heen om verbetering te krijgen. Dit is een tijd om je aandacht naar binnen te richten en je voor te bereiden.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Pick your battles voorzichtig en pas op dat je je energie niet verspilt aan oeverloze discussies. Een vervelende opmerking negeren, is vandaag een verstandige zet.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Bundel je krachten en talenten met die van anderen. Samen zijn jullie een ijzersterk team. Bijkomend voordeel is dat het tijdbesparend werkt. Win-win!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je kunt niet al je plannen uitvoeren, maar er zijn manieren om daarmee om te gaan. Laat je creativiteit stromen. Wees inventief. Denk in kansen. Niet in beperkingen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als jij de kans krijgt om het nuttige met het aangename te combineren, laat dat dan niet aan je voorbij gaan. Het is een prima combinatie, maar je moet even omdenken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Jij vindt andere dingen belangrijk dan je partner of collega’s. Als niemand water bij de wijn doet, wordt de sfeer er niet beter op. Pas op voor onderhuidse machtsstrijd.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een prima moment om te kijken hoeveel geld je nog hebt tot je volgende salaris. Als je ziet dat je in de problemen dreigt te raken, kun je daar nu nog iets aan doen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie