Glamour's daghoroscoop: woensdag 22 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als er nog dingen zijn die je per se wil afronden, doe het dan vandaag. Nu heb je nog extra energie en overtuigingskracht. Vandaag kun jij jezelf nog beter verwoorden.

STIER
21 april-20 mei

Een uitstekend moment om even stil te staan bij de afgelopen weken. Wat wil je vanaf nu anders gaan doen? Wat wil je meenemen en verder uitbouwen?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een wens of idee loslaten is niet leuk, maar het heeft ook geen zin om je vast te klampen aan zaken die voorbij zijn. Belangrijk: vooruitkijken en positief blijven.

KREEFT
22 juni-22 juli

Dat alles beter wordt als de samenwerking smooth verloopt, wist jij al lang. Wat fijn als je nu toch erkenning of een mooi compliment krijgt over je inzet. Terecht verdiend!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Ook al kun je misschien niet vol gas gaan; jij hebt zakelijke uitdagingen nodig en je wil aan de slag. Hoe je dat precies gaat doen, ga je deze week nog uitwerken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Aandacht is leuk, maar niet als het van de verkeerde persoon komt of als iemand jouw grenzen niet respecteert. De tijd voor subtiele hints is voorbij!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Ben je tevreden over het contact met iemand die belangrijk voor je is of mag het wat jou betreft wel iets meer? Of er meer dan een vriendschap in zit? Eh… misschien.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Voel je je achtergesteld of heb je het idee dat collega’s betere kansen krijgen? Blijf professioneel en reageer pas als je je emoties onder controle kunt houden.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Overdaad schaadt. Jouw interesse in iets of iemand is overduidelijk en je hoeft het niet nog een keer aan te geven. Als er niks gebeurt, is dat het antwoord…

STEENBOK
22 december-20 januari

Iemand in je omgeving heeft het moeilijk, maar op de een of andere manier kun je nu niet de juiste hulp bieden. Schiet jij tekort? Nee! Dit zit veel complexer in elkaar.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Soms moet je voet bij stuk houden, soms is het veel slimmer om toe te geven. Wat vandaag extra belangrijk is? Goed luisteren. Ook naar tussen de regels wordt gezegd.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je kunt er pas voor anderen zijn, als je er voor jezelf bent. De waarheid van deze spreuk wordt steeds duidelijker. Kies vandaag- zonder schuldgevoel- voor jezelf als je daar behoefte aan hebt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie