Glamour's daghoroscoop: donderdag 23 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een mooie dag om aandacht te besteden aan je financiën en desnoods een nieuw plan te bedenken. Slim, maar ook verstandig met je geld omgaan, loont.

STIER
21 april-20 mei

De nieuwe maan in jouw teken is een uitnodiging om de komende weken vooral aan jezelf te denken. Wat heb je nodig? Wat wil je veranderen? Maak daar keuzes in.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Dit is het begin van een periode om los te laten, te accepteren, maar ook om afstand te nemen en je accu op te laden. Alles wat je voor anderen doet, is Good Karma!

KREEFT
22 juni-22 juli

Je netwerk uitbreiden of verbeteren? Besteed er aandacht aan want je kunt daar nog heel veel voordeel van krijgen de komende tijd. Regeren is vooruitzien!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je reputatie en naam zijn voor jou altijd al belangrijk, maar nu is het moment om op de voorgrond te treden en aan de slag te gaan met je ambities. Laat maar stromen!

MAAGD
24 augustus-22 september

Die rusteloosheid waardoor je geplaagd wordt, wil helemaal niet worden weggestopt! Je hebt nieuwe uitdagingen en inspiratie nodig en het is tijd om daar op zoek naar te gaan.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een bijzondere, maar ook uitdagende periode breekt aan. Je krijgt de kans om een doorbraak te vinden in minstens één zeer persoonlijke kwestie. Head in first!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je krijgt de kans om je sociale skills te verfijnen. Niet alleen fijn voor het contact met bijvoorbeeld je collega’s, maar ook fantastisch voor de liefde. Ben je er klaar voor?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Ai, je voelde ‘m al aankomen, want de laatste tijd ging het niet echt lekker gestructureerd als het op sporten en een gezonde leefstijl aankwam. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

STEENBOK
22 december-20 januari

Je vindt jezelf misschien niet super creatief, maar de komende weken mag je deze talenten gaan uitwerken. Doen, want het levert je zelfs meer op dan alleen een goed gevoel.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het draait sterk om je (t)huis en familie. Voor de meeste mensen gold dat al, maar voor jou komt er nog meer nadruk op te liggen. Een nieuwe verantwoordelijkheid vraagt om aandacht.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een goede, heldere communicatie is superbelangrijk en je kunt daar nog verbetering in aanbrengen. Ook is het een prima moment om aan de band met je broers/zussen te werken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie