Glamour's daghoroscoop: vrijdag 24 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een verkeerde opmerking of bericht aan het begin van de dag, kan je humeur behoorlijk beïnvloeden. Het is dan ook niet zo gek dat je van je af bijt.

STIER
21 april-20 mei

Een gebrek aan aandacht is op dit moment helemaal niet fijn en dat gevoel kun je niet verbergen. Je hebt gelijk; anderen mogen best iets meer hun best voor je doen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het lijkt of je je ergens enorm zorgen over maakt. Dat is ook niet onterecht, maar je bent er misschien iets te veel op gefocust. De belangstelling van een vriend(in) is enorm fijn.

KREEFT
22 juni-22 juli

Wat fijn; steun uit onverwachte hoek. Iemand neemt het voor je op of doet een goed woordje voor je. Dat kun je op dit moment hard gebruiken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

In deze tijden is er vooral behoefte aan mensen die outside the box denken en handelen. Daar ben jij goed in, dus deel je ideeën met anderen en neem de leiding.

MAAGD
24 augustus-22 september

Werk vooruit, denk vooruit, kijk om je heen, tel je zegeningen, stel een daad, hak een knoop door en bedenk waar letterlijk of figuurlijk je over een paar maanden wil staan.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Contact met mensen van ‘ver weg’ doet je goed. Even bijpraten, situaties vergelijken en herinneringen ophalen. Dat soort dagen zou je vaker willen hebben.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Liefde is op dit moment waar het om draait en jij voelt dat extra sterk. Wees er niet zuinig mee, toon je gevoel, spreek je uit en zeg hoe belangrijk iemand voor je is.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Werk niet alleen aan je conditie, maar ook aan je geestelijke en emotionele gezondheid. Kun je je geluksspier trainen? Ongetwijfeld door je op de mooie dingen te focussen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een prima moment voor een beetje funshopping. Uiteraard doe je dat op de manier die nu heg verstandigst is, maar het is tijd om jezelf of je lief iets cadeau te doen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een familielid of iemand die als familie voelt, steekt je een hart onder de riem. Je mag ook best iets liever voor jezelf zijn… Je moet erg veel van jezelf op dit moment.

VISSEN
20 februari-20 maruari-20 maart

Iets nieuws leren? Ja, dat is een goed idee van je. Begin er gewoon mee, want je gaat het leuk vinden! Nieuws van/over een bekende houdt je bezig.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie