Glamour's daghoroscoop: zaterdag 25 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Contact met vrienden is op dit moment erg belangrijk voor je. Als je mensen niet in real life kunt ontmoeten, dan zijn er genoeg andere manieren om elkaar te vinden.

STIER
21 april-20 mei

Maak plannen voor het weekend, maar hou er rekening mee dat je bepaalde zaken niet toe komt. Daarom is het belangrijk om prioriteiten te stellen en daarmee te beginnen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Nare dromen, onrustige nachten; je wordt er doodmoe van. Als het kan, probeer dan vandaag je zorgen even te parkeren. Afleiding is nu het magische woord.

KREEFT
22 juni-22 juli

Laat dingen een beetje op hun beloop en laat je verrassen door wat deze dag je brengt. Een gevoel/gedachte/idee is interessant genoeg om uit te werken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Ook al is het niet strikt noodzakelijk; het is wel fijn om bevestiging te krijgen van andere mensen. Dit is een mooie dag om vriendschappen te vieren.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een perfecte dag om de handen uit de mouwen te steken en aan de slag te gaan. Check wel even of je alles in huis hebt, want een goede voorbereiding is heel essentieel.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Laat de oude koeien in de sloot, zet je zorgen aan de kant, hou kritiek voor je en geniet gewoon van de liefde. De overeenkomsten zijn belangrijker dan de verschillen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je hebt vandaag mooie kansen en jouw gedrag bepaalt of iets net zo goed uitpakt als mogelijk is. Wees voorzichtig, maar doortastend. Je intuïtie leidt je wel.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Wees vandaag niet zuinig en bespaar niet op dingen die je gratis kunt geven: een glimlach, aandacht, een compliment en fijn gezelschap. De liefde biedt (nieuwe) kansen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Niemand kan om je heen, maar dat is ook helemaal niet je bedoeling. Jouw volhardende instelling zorgt dat een lastige klus wordt afgehandeld. Dat schiet lekker op!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je hoeft helemaal niet zoveel haast te maken! Als je per se móet werken, doe het dan in de ochtend. De rest van het weekend is bedoeld om leuke dingen te doen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is jammer dat een plan misschien niet doorgaat, maar dat mag de pret niet drukken. Met je liefste thuis is ook fijn. Leuk: die lieve attentie die je van iemand krijgt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie