Glamour's daghoroscoop: zondag 26 april

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

horoscoop
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Hou rekening met onverwachte financiële veranderingen die je even uit evenwicht kunnen brengen. Blijf kalm en doe iets met het advies dat je krijgt.

STIER
21 april-20 mei

Dit lijkt een dag vol verrassingen te worden. Misschien worden die door anderen veroorzaakt, maar jij kunt er ook wat van. De sleur en beperkingen beginnen je steeds zwaarder te vallen…

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Of dat ene idee echt zo briljant is als het lijkt, zal de tijd moeten leren. Er zit zeker potentie in, maar dit is niet het beste moment om ermee naar buiten te treden.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je laat je vandaag niets op de mouw spelden en je prikt door de woorden van anderen heen. Je intuïtie is soms feilloos. Neem contact op met een vriend(in).

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hoop doet leven en jij hebt een plan bedacht waarmee je aan de slag gaat. Je wispelturige houding kan ervoor zorgen dat anderen je niet kunnen volgen. Iets om in de gaten te houden.

MAAGD
24 augustus-22 september

Wat houdt je tegen om toe te geven aan die impuls? Als je voorzichtig bent en rekening houdt met anderen, wordt dit een topdag! Maar: je moet zelf het initiatief nemen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is niet zo dat je vastgeroest zit, maar bepaalde gewoontes werken niet echt lekker meer Dat merk je misschien aan het feit dat er vandaag van alles mis gaat.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Voor de liefde kan dit een knetterende, opwindende, onvergetelijke dag worden. Hou er rekening mee dat het totaal anders verloopt dan je kunt bedenken.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

De sleur doorbreken is een goed plan, maar er zijn factoren die roet in het eten gooien. Wees voorzichtig, want ook ongelukken zitten vandaag in een klein hoekje.

STEENBOK
22 december-20 januari

Humor sleept je door de meest moeilijke situaties heen en als je ook nog een creatief talent hebt, wordt het een fijne dag. Let op: niet al je ‘ingevingen’ kloppen. Integendeel.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een beetje voorzichtig zijn met kritiek, is vandaag nog verstandiger dan normaal gesproken. Een opmerking, gebaar of blik kan verkeerd vallen. Bij jou of je partner.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je gedachten staan vandaag niet stil en dat is niet alleen vermoeiend. Het levert ook creatieve, slimme, praktische oplossingen op voor een probleem waarmee je al een tijdje worstelt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie