Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Cartoon, Comics, Comic book, Illustration, Fiction, Fictional character, Art, Games,
Glamour NL

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram: Gerechtigheid

Hoi lieve Ram. Je trekt deze week de kaart Gerechtigheid. Een wegwijzer, die je de richting wijst. Heb jij er niet heel hard voor gevochten en gewerkt? Want dat kun je, lieve Ram, moedig en recht door zee. Je hebt er dan ook al het mogelijke aan gedaan en dat zal zich nu uitbetalen in goed karma. "What goes around, comes around," zingt Justin Timberlake. En gelijk heeft hij! Je mag nu de spreekwoordelijke vruchten plukken van al je inspanningen. Hoe mooi is dat?

Fictional character, Poster, Art, Illustration, Supervillain,
Tarot Stap voor Stap

Stier: De Hogepriester

Hoi lieve Stier. Jij trekt deze week de kaart van de Hogepriester. Hoewel jij je normaal heel senang voelt in de wereld van materie zoek je nu antwoorden bij een spiri guru of een manager. Je hebt, ondanks dat je normaal heel veel in je hoofd zit, behoefte aan dieper inzicht en je kunt zelfs zeggen dat je eigenlijk filosofischer bent dan normaal. Je verlangt gewoon naar wat meer diepgang in je leven en de Hogepriester gaat je dat geven. Hij heeft voor jou wel een heel bijzondere tijd uitgekozen, vind je ook niet?

Art, Illustration, Fictional character,
Tarot Stap voor Stap

Tweelingen: Aas van Bekers

Wauw, lieve Tweeling, jij trekt deze week een van de hoogste kaarten uit de Tarot: de Pentakels Aas. Een aankondiging van succesvolle tijden. Geluk is aan je zijde en je mag het allemaal met open armen en een rustig gemoed ontvangen. Je fladdert graag van project naar project. Voor jou is het leven één groot spel, lieve Tweeling. En het wordt alleen nog maar mooier! Je krijgt nu ook de Goddelijke blessings. En je hoeft daar gek genoeg helemaal niets voor te doen. Hoe zalig dat de zoete regen van overvloed op jou neerdaalt!

Cartoon, Illustration, Art,
Tarot Stap voor Stap

Kreeft: Tien van Pentakels

Hoi lieve Kreeft. Je trekt Pentakels 10. De Heer van Rijkdom. Yes! De kaart, vol positieve betekenissen, laat zien dat jij eindeloos rijk bent en niet alleen op financieel gebied. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. Zalig toch?! Jij weet als geen ander dat het belangrijkste in het leven onzichtbaar is voor de ogen. Tijd om je zegeningen te tellen. Kijk eens naar je familie en vrienden, je thuis, lieve Kreeft. En ontdek waarvoor je dankbaar mag zijn!

Pattern, Design, Ball, Soccer ball, Fiction, Illustration, Art,
Tarot Stap voor Stap

Leeuw: Vier van Bekers

Hoi lieve Leeuw. Jij trekt Bekers 4, een kaart die een speldenprikje uitdeelt om je wakker te schudden. Neem jij de liefde voor lief? Ik weet dat het woordje ‘twijfel’ niet in je vocabulaire voorkomt, lieve Leeuw. Want jij hebt overdreven vertrouwen in de mensheid. Maar hoe vanzelfsprekend is jouw relatie met je partner, familie of vriendin? Neem jij nog genoeg tijd voor je geliefden en BFF’s? Laat je eens van je beste kant zien en zorg ervoor dat ze een voor een worden weggeblazen. Je hebt deze week tijd genoeg, toch?!

Cartoon, Tree, Illustration, Fiction, Fictional character,
Tarot Stap voor Stap

Maagd: Koning van Bekers

Hoi lieve Maagd. Jij trekt de Bekers Koning. De Koning is een betrouwbare bondgenoot en vertrouwt zichzelf volledig. Ook in tijden van externe heftigheid durft hij rustig te blijven en zijn liefde en wijsheid met anderen te delen. Zo zou het voor jou ook moeten zijn. Hij drukt jou op het hart dat je juist in deze bijzondere tijd extra aandacht aan jezelf zou mogen besteden. Durf jouw verlangens onder ogen te zien en wees extra lief voor jezelf. Zet de belachelijk hoge eisen aan jezelf even op een zijspoor, lieve maagd. Let it go, let it go!

Art, Prophet, Painting, Illustration, Miniature,
Tarot Stap voor Stap

Weegschaal: Vijf van Staven

Hoi lieve Weegschaal. Je trekt deze week Staven 5. Deze kaart geeft enthousiasme en gedrevenheid aan en de risico's die je zou mogen nemen om je doelen te bereiken. Sta open voor de uitdagingen die deze week op je pad komen. Jij als Weegschaal kunt neigen naar besluiteloosheid, omdat je altijd voors en tegens wilt afwegen. Zet dat even van je af. Neem zaken luchtiger op en haal het beste uit jezelf. Does gek en kom uit je comfortzone. Succesverzekerd!

Cartoon, Illustration, Fiction, Pole, Fictional character, Art,
Tarot Stap voor Stap

Schorpioen: De Duivel

Hoi lieve Schorpioen. Jij trekt in deze week De Duivel. “Het moet niet gekker worden!” hoor ik je zeggen: Maar nee, dat wordt het zeker niet. Het is een prachtige kaart. Je denkt dat iets je in zijn greep houdt, maar dat is niet zo! Weet dat je alles per direct kunt loslaten. Hoe mooi is dat?! Je bent geneigd tot het uiterste te gaan, lieve Schorpioen, maar je zit nergens aan vast. Waar sus je jezelf mee in slaap? Netflix en chips op de bank of excessief schoenen kopen online? Jij hebt de kracht dit te veranderen. Begin vandaag!

Mythology, Illustration, Fictional character, Poster, Art, Flesh, Fiction, Tattoo,
Tarot Stap voor Stap

Boogschutter: Vier van Pentakels

Hoi lieve Boogschutter. Jij trekt Pentakels 4, De Heer van Kracht. Geen Johnny Bravo, Popeye the sailorman of andere krachtpatser. Maar een gevoelige man die je wil laten zien dat je niet te veel waarde moet hechten aan bezittingen. Bezittingen geven je misschien nu een gevoel van veiligheid, maar is dat in de toekomst ook nog zo? Jij bent van nature een gulle gever, lieve Boogschutter, maar ben je niet te voorzichtig wat geldzaken betreft? Geld alleen maakt niet gelukkig en er zijn zoveel prachtige dingen die je niet in de winkel kunt kopen!

Cartoon, Fiction, Fictional character, Illustration, Art, Comics,
Tarot Stap voor Stap

Steenbok: Ridder van Bekers

Hoi lieve Steenbok. Jij trekt deze week de Ridder van Bekers. Een knappe vent en hij is ook nog lief, gul met zijn emoties, ondersteunend en teder. De droomman van iedere vrouw, toch? Maar je mag er alleen maar naar kijken. En dat gaat zeker lukken met je ijzeren zelfbeheersing, lieve Steenbok. Deze knapperd laat jouw nieuwe mogelijkheden zien. Als met je ziel onder de arm loopt of je durft niet te zeggen wat je denkt, omdat je niemand wilt kwetsen, mag je daar per direct een einde aan maken! Maak van je hart geen moordkuil!

Cartoon, Illustration, Art, Fiction, Knight, Fictional character, Middle ages, History,
Tarot Stap voor Stap

Waterman: Zes van Staven

Hoi lieve Waterman. Jij trekt deze week Staven 6. Een hart onder de riem. Een goede kans dat je jouw doelen gaat behalen! Je hebt deze week veel zelfvertrouwen en je bent optimistisch. Weet wel dat je nog niet bij het eindpunt bent, maar je bent wel goed op weg. Je hebt een mijlpaal op je levenspad behaald. En dat geeft je ook weer energie om verder te lopen, lieve Waterman, want jij bent ook veel bezig met jouw toekomst en nu heb je weer een bevestiging dat jij er wel komt. De wind gaat gunstig voor je draaien. Make it happen!

Cartoon, Illustration, Art,
Tarot Stap voor Stap

Vissen: De Ster

Hoi lieve Vissen. Je trekt deze week De Ster. Een kaart van heling en rust, die totaal past in het tijdsbeeld. Jij hebt toch al de neiging om je terug te trekken in een droomwereld, lieve Vis. Maar nu krijg je een licentie om het ook nog eens legaal te doen. Lang gekoesterde wensen komen uit. Verlang jij met alles wat je in je hebt, naar die echte soulmate, die trouw, lief, leuk en knap is? Twijfel niet, jouw droomprins staat vol ongeduld te trappelen totdat jij hem uitnodigt in je knusse, mooie paleisje.

Illustration, Fictional character,
Tarot Stap voor Stap

Mabel van den Dungen (55) is Tarotlover en TarotJuf. Ze werkt als Coaching Medium en legt elke maand de Tarot op haar Youtube channel: Mabels Tarot. Ze heeft sinds 2012 haar eigen praktijk House Of Inner Health waar ze coacht en readings geeft. Zelf tarot leren leggen? Dat kan, met Mabelstarot Online Academy.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie