Estafette vlog: een dag uit het leven van Gwen van Poorten

"Dit is mijn ochtendroutine, om rustig wakker te worden"

In de ‘Estafette Vlog’ nemen we een kijkje in de levens van allerlei leuke, toffe en inspirerende mannen en vrouwen. Ze vloggen ieder 24 uur voor Glamour en laten zien hoe een ‘normale’ dag er in hun leven uitziet (als dat mogelijk is). Deze week: presentatrice Gwen van Poorten.

24 uur met Gwen van Poorten

In deze Estafette Vlog zien we een dag uit het quarantaine-leven van de 30-jarige Gwen van Poorten. Gwen begint iedere dag op haar balkon, waar ze rustig wakker kan worden. Daar schrijft ze in een boekje drie dingen op waar ze dankbaar voor is, waarna ze mediteert. Vervolgens plant ze haar dag in en is ze druk bezig met haar podcast, die je kunt beluisteren via YouTube en Spotify. Bekijk de video hierboven.

Live Met Gwen van Poorten

Heb je onze Live Met Gwen Poorten al gezien? In deze video vertelt ze hoe ze de afgelopen jaren veel over eenzaamheid heeft geleerd en geeft ze tips over hoe je je minder eenzaam kunt voelen.

Glamour op YouTube

Voor nog meer Estafette Vlogs van inspirerende mensen, afleveringen van The Family Quiz en andere leuke video's, kun je een kijkje nemen op Glamour's YouTube-kanaal.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good