Mikky Kiemeney beantwoordt lezersvragen tijdens een Q&A

Check hier de video!

Mikky Kiemeney (22) straalt op de cover van Glamour's gloednieuwe Love-issue. En dat is nog niet alles: ze neemt het stokje over van Julia Mekkes. Mikky is Glamour's nieuwe columnist. We gaven je al een preview van het exclusieve interview met de onderneemster, maar we hebben ook nog een Q&A met haar opgenomen.

Q&A Mikky Kiemeney

Tijdens de covershoot voor ons nieuwe nummer spraken we Mikky Kiemeney over haar leven in quarantaine, haar puppy Jagger, Barcelona en nog veel meer. Dit staat allemaal in het exclusieve interview dat je kunt lezen in het gloednieuwe juli-nummer.

Daarnaast beantwoordt Mikky tijdens een Q&A vragen die door Glamourlezers zijn ingestuurd; Hoe bevalt het leven in Barcelona haar? Hoe ziet een normale dag er voor Mikky uit? En hoe gaat de onderneemster om met roddels en gemene comments over haar? Je ziet het in de video hierboven.

Glamour bestellen

Benieuwd naar Mikky's allereerste column en het complete exclusieve interview? Je leest dit - en nog veel meer - allemaal in ons Love-issue. Bestel Glamour's juli-nummer op onze website voor €4.99 (zonder verzendkosten!). Wil jij iedere maand het leukste blad van Nederland op je deurmat krijgen? Meld je dan aan als abonnee, en mis nooit meer een editie van Glamour.

Glamour op YouTube

Voor nog meer video's van Glamour, zoals Estafette Vlogs van inspirerende mensen, afleveringen van The Family Quiz en nog veel meer, kun je een kijkje nemen op Glamour's YouTube-kanaal.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good