Avond Avonturen - Ex-something - deel 3: 'Vannacht ben je van mij'

'Bij terugkomst volgt hij mijn voetstappen naar de bank en verdrink in zijn grote groenblauwe ogen'

hansen  gretel   backstage   mercedes benz fashion week australia 2019
Lisa Maree WilliamsGetty Images

Misha Margarittha (30) is - als relatief “nieuwe” hoofdstadbewoner - in de loop der jaren in opvallende situaties beland, waarna ze Avond Avonturen startte. In haar verhalen schrijft ze over lust, liefde en alles daartussenin.

Deel 1 en deel 2 van Avond Avonturen: Ex-something gemist? Je leest het hier terug!

Hartkloppingen

In de daaropvolgende dagen raak ik innig verstrengeld met mijn mobiele toestel - eigenlijk met de man aan de andere kant van het scherm. Ik wil alles van hem weten en hij van mij. Het gesprek lijkt geen werkelijk begin of eind te hebben en als ik voorstel om op zondagavond een theetje bij hem te komen drinken, krijg ik een reactie die ik niet geheel zie aankomen. ‘Ik heb liever niet dat je naar mijn huis komt.’ *Pauze* In de tussentijd draait mijn hoofd overuren en staar ik naar het scherm wanneer de bolletjes in het gesprek weer beginnen te dansen. ‘Ik weet hoe ik ben en wat er zal gebeuren wanneer we alleen zijn, maar ik wil je eerst beter leren kennen, dus laten we buitenshuis afspreken.' *Opluchting* Mijn hart slaat minstens vijf keer meer slagen per seconde bij het lezen en herlezen van deze zinnen.

Date

Een aantal uren laten spreken we af bij een bar met een botanisch geïnspireerde inrichting. Na een paar zondagavond theetjes (voor mij) en zondagavond biertjes (voor hem) zijn we totaal vergeten dat er zoiets als tijd bestaat, until nature calls. En niet alleen mijn blaas vraagt om aandacht, mijn telefoon lijkt te exploderen van de inkomende berichten en gemiste oproepen van bezorgde vriendinnen die op standby staan met een “slecht nieuws” belletje als redding. Terwijl ik wat vloeistoffen afvoer en mijn helikopter houding probeer te perfectioneren, besluit ik mijn multitask vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en roep mijn troepen op zich terug te trekken, met de belofte een update te sturen wanneer ik thuis ben. Bij terugkomst volgt hij mijn voetstappen naar de bank en verdrink in zijn grote groenblauwe ogen. Shit! En zo sluit het drijfzand iets nauwer om mijn reeds omklemde voet.

Wanneer ik een aantal uren later in bed lig en mezelf probeer af te leiden met een aflevering Sex and the City blijven mijn gedachten terugschieten naar de gebeurtenissen van eerder op de avond.

Eerder die avond

Aarzelend pak ik mijn telefoon een aantal keer op, om deze vervolgens weer weg te leggen. Bij mijn vijfde poging licht het scherm op en haal ik opgelucht adem dat ook hij de impulsen niet langer kon bedwingen en in het toetsenbord is gekropen om duidelijk te maken dat hij een fijne avond heeft gehad. We blijven de berichten over en weer sturen tot mijn ogen zichzelf sluiten en ik de volgende ochtend in alle schrik ontwaak, omdat ik de wekker ben vergeten te zetten. Gelukkig is het pas 06:30 uur!

Romantiek

De daaropvolgende week voelt als de meest romantische week van mijn leven. Met korte berichtjes, urenlange telefoongesprekken, inside jokes, verrassingsbezoekjes, aan elkaar vastgegroeide handjes en de vlindertuin die rond mijn hoofd fladdert lijkt het alsof ik in een droom ben gestapt. Het weekend is op komst en samen met mijn BFFF trek ik naar het zuidoostelijke gedeelte van de stad voor het afscheidsfeest van een bevriende DJ. Bij binnenkomst zie ik de man staan die mijn gemoederen de afgelopen dagen flink bezig heeft gehouden en verlies de aandacht voor alle andere aanwezigen. De opblaasdieren vliegen door de lucht, maar zijn subtiele en zeer onsubtiele aanrakingen doen mijn huid tintelen en wekken mijn innerlijke dier. Aangezien we elkaar welgeteld een week kennen besluit ik het voor deze avond te houden op een gezond aantal uur tong hockey begeleid door de draaikunsten van de DJ die uit de speakers knallen op standje gehoorschade.

Liplockedpartner

Het eind van de avond nadert en samen met mijn BFFF besluiten wij de avond af te sluiten met een aantal afleveringen House en een bak roomijs. Halverwege de eerste aflevering zie ik vanuit mijn ooghoek het telefoontoestel oplichten, gevolgd door een korte pauze om ditzelfde een aantal seconden later nogmaals te herhalen. Nieuwsgierig kijk ik op het scherm om te concluderen dat ik een gemiste oproep en nieuwe voicemail heb ontvangen van mijn vlindertuin verzorger. De voicemail geeft het alcoholpromillage in zijn bloed prijs, maar ik ben gecharmeerd van de woorden die ondanks de dubbele tong nog duidelijk genoeg mijn trommelvliezen laten trillen. ‘Schatje, ik kom je halen. Vannacht ben je van mij.’ Ik beluister het bericht een aantal keer voordat ik besluit terug te bellen. Zijn zeer herkenbare stemgeluid klinkt uit mijn speaker zonder dat het toestel ook maar over is gegaan. ‘Waar ben je?’, zegt hij meteen enigszins buiten adem. ‘Ook hallo’, kaats ik terug. ‘Sorry, schatje! Hoi! Waar ben je?’, probeert hij het nogmaals. Ik deel mijn huidige locatie met hem en hang vervolgens op. Binnen enkele minuten hoor ik hoe een auto claxonneert en ik schaam me als ook mijn BFFF een blik gooit waar ik niet gelukkig van wordt. In alle haast raap ik mijn spullen bij elkaar alvorens ik een snelle kus op de wang van mijn bestie druk en de trap naar beneden af storm in de hoop dat de bestuurder stopt met het wekken van de gehele buurt.

Beschonken, maar hella charmant staat hij tegen de auto aan een sigaretje te roken wanneer ik de voordeur open. Met een aantal stappen bereik ik de weg en drukt hij zijn mond op die van mij ten teken van begroeting. Mijn dierlijke instinct van eerder op de avond maakt kenbaar ook van de partij te zijn. Mijn liplockedpartner opent het portier zodat ik achterin het voertuig plaats kan nemen, waarna hij zelf in stapt, het eindadres aan de chauffeur doorgeeft en zijn hand tussen mijn benen manoeuvreert.

Wordt vervolgd...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Feel Good